Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Okozza e a női emancipáció a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozza e a női emancipáció a válások magas számát és az európai népesség drasztikus csökkenését?

Figyelt kérdés

Most még lubickolnak anők az emancipáció áldásában de az erőszakos iszlamizáslás küszöbén felmerül e a nőkben hogy hamarosan jelentősen megváltozik a társadalmi státuszuk.

Vagy ez még fel sem merült bennük?

#iszlám #emancipáció #lakosságcsökkenés
2017. szept. 12. 16:25
1 2 3 4
 11/40 Sunshinedoll ***** válasza:
74%
Normális iszlám körökben sem menő a nők elnyomása. Az iszlám nők már azelőtt földet meg vagyont birtokolhattak, hogy az itt európában elterjedt :D
2017. szept. 12. 18:00
 12/40 anonim ***** válasza:
65%
Régen is csak azért szültek tíz gyereket, mert ebből 2-3 érte meg a felnőttkort.
2017. szept. 12. 18:29
 13/40 A kérdező kommentje:

Úgy látom van pár válasz.

Zömében női hozzászólók akik nagyon bíznak abban hogy a nők "erősek" és majd jól megvédik jogaikat. No és persze úgylátom egyikőjüknek sincs lelkiismeretfudalásuk az eddigi viselkedésükért, hanem továbbra is szeretnék élni a boldog emancipációs békeéveket.

Pedig szetintem ezeknek a "békeéveknek" hamarosan vége lesz.

Az iszlamizálás meg fog történni, hiába hintik magyrországon hogy majd jól megvédik az országot.

A nők meg hamarosan irányt vehetnek az első ballonkabát és kendőboltba és egy életre elfelejthetik a hűspiaci kellékeket,mind rövid szoknya meg mindenféle csábos ruhadarabok.

Ha nem engedelmeskednek az iszlám előírásainak,hamar meg fogják őket tanítani a béke vallásának vagyis a szent hit tiszteletére.

Fel foggják állítani az önkéntes saria rendőrséget, és néhány jól irányzott pofonnal és rúgással majd elmagyarázzák a helyzetet.

És a rendőr sem fogja őket megvédeni.Mert nem kap rá parancsot.

2017. szept. 12. 20:26
 14/40 anonim ***** válasza:
93%
Ismet rajottem, milyen ertelmi retegnek szoltak azok a "kek plakatok" :"D.
2017. szept. 12. 20:34
 15/40 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, remélem, csak troll vagy.

Én örülök annak, hogy van lehetőségem tanulni, dolgozni, nem szorulok rá egy férfira anyagilag, mert képes vagyok eltartani magam... csak pár apróság.

Majd ha lesz egy lányod, gondold át ezt a kérdést, vagy esetleg beszéld meg anyukáddal, ő mit szól hozzá. Gondolom, ilyen felfogással őt sem tiszteled.

2017. szept. 12. 20:59
 16/40 anonim ***** válasza:
81%
XDDDDDDD Sulyosan foggyos vagy, kerdezo. Elso vagyok, tovabbra is mondom, ha valaha elterjed itt az iszlam (nem fog), akkor nem ballonkabat boltba megyek, hanem a repterre. Mellesleg elarulom, hogy a ferfiak nagy resze is eliteli a nok alarendeleset, szoval ha te majd jossz az uj arab haverjaiddal, hogy jol moresre tanitsz a rovidnadragom miatt, minden ujjamra (a labujjaimra is) jut egy sracismeros vagy ferfirokon, aki beveri az orrod cserebe ;)
2017. szept. 12. 20:59
 17/40 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, figyi, ha esetleg agyonvernek az ilyen szélsőséges iszlám hívők, legfeljebb keresztény mártír leszek, és a jövő nemzedék szentként fog tisztelni, mert nem hódoltam be... :-P
2017. szept. 12. 21:04
 18/40 A kérdező kommentje:

XDDDDDD Sulyosan foggyos vagy, kerdezo. Elso vagyok, tovabbra is mondom, ha valaha elterjed itt az iszlam (nem fog), akkor nem ballonkabat boltba megyek, hanem a repterre. Mellesleg elarulom, hogy a ferfiak nagy resze is eliteli a nok alarendeleset, szoval ha te majd jossz az uj arab haverjaiddal, hogy jol moresre tanitsz a rovidnadragom miatt, minden ujjamra (a labujjaimra is) jut egy sracismeros vagy ferfirokon, aki beveri az orrod cserebe ;)

---------------------------------------------------

Te írtad hogy elmész amerikába mert ott sose lesz ilszlámok??

Azt hiszem a tiéd a legviccesebb hozzászólás. :-)

2017. szept. 12. 21:12
 19/40 A kérdező kommentje:

Egyébként miért az én orromat akarod beveretni?

Mégis mi közöm nekem ahhoz hogy te hogyan akarod mutogatni magad az utcán?

Semmi.

És nem is érdekel,

Én csak látom merre megy a világ.

2017. szept. 12. 21:14
 20/40 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Persepolis című animációt, vagy olvasd el a könyvet, kérdező. Ajánlom, komolyan.
2017. szept. 12. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!