Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozza e a női emancipáció a válások magas számát és az európai népesség drasztikus csökkenését?
Most még lubickolnak anők az emancipáció áldásában de az erőszakos iszlamizáslás küszöbén felmerül e a nőkben hogy hamarosan jelentősen megváltozik a társadalmi státuszuk.
Vagy ez még fel sem merült bennük?
Most én vagyok kretén vagy a kérdező tényleg sértve érzi magát mert a keresztény országokban nem csadorban járnak a nők hanem abban amiben akarnak?
Miért fáj az kérdező hogy a nők fel mernek húzni miniszoknyát vagy rövid gatyát? Én speciel se a fenekem se egyéb részeimet nem szeretem mutogatni így rendes rövid gatyákban flangálok nyáron később meg hosszúba de nem bántja a lelki világomat ha egy másik nő nem így cselekszik.
Azt meg végképp nem értem mi köze annak hogy én vagy más hogy öltözik ahhoz hogy szerinted itt a kereszténység alkonya?
A kérdezőnek először is bántja az önérzetét, hogy sok szexi nőt lát akit esélye nincs megkapni mert fogyi/retard/életképtelen akármi. Másrészt abban reménykedik, hogy ha olyan világ lenne ahol az iszlám az alap és a nők elnyomásban élnek akkor talán...mondom talán kaphat végre valami nőt. Sajnos azt nem mérlegeli, hogy az iszlám nőket sem szivesen adják a szüleik elmebeteg/pszichopata/csóró férfihoz. Egy szóval neki akkor sem jutna nő ha itt minden nő el lenne nyomva.
Kár a gőzért.
"iszlám nőket" :D ez olyan mint a "kereszténység nőket"? :D
"Mellesleg elarulom, hogy a ferfiak nagy resze is eliteli a nok alarendeleset"
Érdekes, hogy a nők jelentős részének semmi gondja nem lenne a férfiak alárendelésével...
Dr. Genyusnak nem jutott punci.
Az írását olvasva, komolyan nem is értem, hogy miért. xD
A válások számának nem hiszem, hogy köze van ehhez: ott az indok egyszerűen az, hogy legális a válás, és ma már senki nem kerül emiatt hátrányban.
A népességszám csökkenésének lehet köze az emancipációhoz, de nem kizárólagosan. Azért a férfiak is nyakig benne vannak a dologban: egyszerűen alacsony a gyerekvállalási kedv. Több olyan párt ismerek, ahol a nő már vágyna családra, de a férfi el se jegyzi, nem hogy gyerek...
Dr Genyusnak nem jutott punci?
--------------------------------
Tessék mondani van ennél még lejebb is?
Komoly kérdésre alpári személyeskedés.
Gondolom egy nő írta.
Jó lenne ha megértenék a nők hogy egy félrfi nem attól férfi hogy teljes idejébe a muffok után szaladgál.
Úgy látszik egyes nők ezt várnák el.
Inkább a fogamzásgátló eredményezte ezt a helyzetet. Ajánlom figyelmedbe Szendi Gábor: A nő élete c. könyvét, ott nagyon részletes választ találsz.
Olyan tekintetben viszont van összefüggés, hogy az emancipációnak is köze van a fogamzásgátláshoz..
"Azért a férfiak is nyakig benne vannak a dologban: egyszerűen alacsony a gyerekvállalási kedv."
Hát akkor ennek az okaival kellene foglalkozni. Szerintem amíg az egyik félnek csak nyűg a dolog, addig felesleges erőltetni a gyerekvállalást.
Nincs is már nagyon kedvem véleményt beírni,mert aztán a nők elmennek feljelentgetni, és végül az emancicenzúra letiltja a topikot
Itt tartunk most.
A nők agymosott zombikért kergetik irreális álmaikat, és az európai lakosság szép csendben kiírja magát a történelemből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!