Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tekintsek férfiként a férjemre, ha ezeket csinálja?
Figyelt kérdés
Megaláz mások előtt, becsmérli az alakomat. Szerinte semmire nem vagyok képes, olyanra sem, ami másnak evidens. Szerinte arra sem vagyok alkalmas, hogy mossak,főzzek takarítsak. MA pedig majdnem megütött, szerintem nem sok kellett volna hozzá. Az ajtót viszont úgy rámvágta, hogy majdnem kiszakadt tokostól. ÉS csodálkozik, hogy nem akarok szexet, meg nem tudok felnézni rá. Évek óta ez megy, az ajtócsapkodáson kívül.2017. aug. 28. 13:11
21/30 anonim válasza:
Jó, oké, értettük eddig is a helyzetet.
Mindenesetre érdekes, hogy felteszed a kérdést majd utána írod, hogy most már elég, betelt a pohár, elválsz majd megint ott tartunk, hogy a problémákat sorolod. Értem én, hogy 18 év meg gyerek meg stb, de ha váltani akarsz akkor válts. A kérdésedből/hozzászólásaidból viszont úgy tűnik, hogy csak kibeszélni szeretnéd magadból a dolgokat.
22/30 A kérdező kommentje:
persze, kibeszélni is jó. csak sajnos senkim nincs, akihez mehetnék. szüleim nem abban a városban élnek, ahol én. a gyerekkel meg nem mehetek a híd alá. keresnem kell albérletet, valami kis lyukat, ahová mi ketten mehetünk. azért ennyi évet nem egyszerű lezárni.
2017. aug. 28. 14:00
23/30 anonim válasza:
Nyilván egy ilyen kapcsolatban nem szabad bennemaradni...nem tisztel, ez még rosszabb is lehet. Ne legyél " áldozat", az balgaság, bár nyilván te sem húztad meg időben a gyeplőt...
24/30 anonim válasza:
Hogyan tekintsek úgy egy nőre, hogy ilyeneket enged a férjének?
Nekem egy talpig nő az, aki igen is kiáll magáért és ha kell szembe megy egy rakat férfival az igazáért.
Hát mi akarsz lenni, oroszlán vagy megvert kutya?
25/30 anonim válasza:
"hasi műtét után 4 nappal halál nyugalommal elnézte, hogy teregetek, mosok, főzök, "
Nem szeret már téged, ez van.
26/30 anonim válasza:
Miért kéne egyáltalán férjedként tekintened rá? Az ilyenre miért pazarlod el az életed?
27/30 anonim válasza:
MEgérdemled, ne rinyálj... Elhagyni mondjuk?! Ostoba.
28/30 anonim válasza:
Ilyen megalázások után nem egyszerű Neked lezárni a férjeddel? Akkor még nem érzed megalázónak amit Veled tesz, még nem fáj eléggé. Próbál bemenni a családsegítőbe, a mi városunkban adnak másfél évre átmeneti otthont gyerekkel( persze vannak feltételek), ha ott megállod a helyed, akkor könnyen kapni önkormányzati lakást.
29/30 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ és a javaslatokat. már keresem a megoldást.
2017. aug. 29. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!