Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik házasok és pici gyerekeik vannak, hogy oldják meg a szexuális együttléteket?
2 pici gyerekünk van (3 év alattiak) és nincs kire bízni a gyerekeket. Senki. Se nagyszülők, de jóbarát, se bébiszitter. Nemrég költöztünk ide munka miatt, nem ismerünk senkit, idegenre meg nem bíznám a gyerekeimet, főleg mert elég problémásak is.
Így viszont estére van, hogy más úgy kifáradunk mindketten, hogy egyszerűen nincs már energiánk szexelni.
Pedig a vágy megvan! Sőt! Sokszor célozgatunk is rá, milyen jó lenne, stb.
De amikor nem is vagyunk olyan fáradtak és mondjuk egy héten egyszer adódik éppen olyan alkalom, hogy mondjuk a 2 gyerek egyszerre alszik el, akkor is olyan lelombozó, h a másik szobában ott vannak a kicsik és bármikor felébredhetnek, átjönnek, rajtakapnak minket, stb. Ajtókat nem zárnánk be, mert mi van, ha sírnak, akkor leghamarabb oda kellene érni, nem a zárral vacakolni, meg amúgy se lehet zárni az ajtókat.
Ha picit nagyobbak lesznek, vajon megváltoznak a dolgok?
Utolsó: amíg egy gyerek volt (mi is egy szobában voltunk még mindhárman akkor), még mi is minden gond nélkül meg tudtuk oldani.
De két gyerek az mérföldekkel más, mint egy gyerek!
A kettő nem ugyanabban az időben szundizik és nem tudok velük mit csinálni.
3 gyerekünk van és ezt valahogy mindig megoldottuk, marmint a szex részét, ha fáradt is voltam akkor is igenyeltem heti 2-3x. mondjuk nalunk 8-9kor takarodó volt. most nagyobbak mar, igy nehezebb mert a 10 eves simán fent van 10ig is, en meg reggel 5kor kelek. Hat valaszthatok, vagy ebren maradok es faradt leszek masnap, vagy alszom es akkor hisztis a szexhiánytól. en az előbbire szavazok ;)
az viszont nehezebb kerdes, hogy nalunk sincs, aki vigyazna a gyerekekre, ritkán tudunk kettesben elmenni. ez van, ezt tudtuk, hogy igy lesz, kibírjuk, amíg megnőnek :)
Lehet, nem jól fogalmaztam, nem arról van szó, hogy nincs szex!
van, csak nagyon rövid. Sokszor nem is tudok elmenni, párom pedig gyorsan elélvez (régebb nem volt ezzel gond, órákig bírta). De mivel gyorsan igyekszünk ,,túl lenni" rajta, ez történik.
Kicsit illúzióromboló. :/
Most biztos meg fogsz sértődni, de szerintem ha így folytatjátok, tuti, hogy néhány éven belül el fogtok válni.
A minőségi (!) együttlétekre igenis időt és energiát kell fordítani, mert ha nem teszitek, akkor vagy te, vagy a férjed be fog sokallni, és előbb vagy utóbb elmentek oda, ahol ezt megkapjátok.
Egy kulcsfordítás nem a világ, szerintem nem ér annyit, hogy rámenjen a házasságotok!
es minden alkalommal, amikor neked nem sikerült elelvezni, akkor megzavartak a gyerekek? ha igen, akkor egy kis napirendre szoktatas segithet, es nem kell mindig azonnal ugrani a gyerekhez az első nyikkanásra.ha visszalszik, akkor lehet folytazni/ujrakezdeni is.
mas kerdes, ha arról van szó, hogy a kedves ferjed vegzett, és akkor vege is, te meg ott maradsz hoppon. Ebben az esetben az is erthető, ha semmi kedved vele a szexhez. /erre nincs tippem, en csak akkor szexelek, ha nekem is jó es van orgazmusom/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!