Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már olyan az ismereteségi körötökben, ahol esküvő urán elég hamar elváltak? Pl 1 éven belül?
Igen, a volt osztàlytàrsam. Terhesen férjhez ment, megszülte a gyereket majd fél év múlva vàltak. A férjnek szeretője volt.
A csajnak lett új pasija, ettől is terhes lett, férjhez ment, megszülte a kicsit, 1 év múlva vàltak. Itt is a férj megcsalàsa miatt.
Lett még egy pasi, újabb terhesség, újabb hàzassàg. Itt 7 hónapos terhes volt a nő mikor ez a pasi is otthagyta màsik nőért. A nő amúgy 30 éves, 3 hàzassàg, 3 vàlàs, 3 gyerek mind màs apàtól. Most ismét pasija van, terhes és az esküvőjére kèszül.
Èvfolyamtàrsam 5 év kapcsolat utàn vette el a csajàt. Született egy gyerek, majd 2 év hàzassàg utàn vàltak. Az okot itt nem tudom.
Anyósom 8 év utàn hozzàment az első férjéhez aki nagyon szeretett inni ès ezt nem is titkolta.Egy év múlva vàlt egy masszív alkesztól aki többször megütötte.
Nekem egy olyan rokonom volt, aki 1,5 év múlva vált el.
Okok, legalábbis amit én láttam belőle:
- nem éltek együtt házasságkötés előtt (vmi félremomndásból azt is gyanítom, hogy nem is dugtak előtte), és így nem ismerték egymást IGAZÁN, nem lett megbeszélve előre, hogy ki mit dolgozik otthon
- belefogtak rögtön esküvő után egy óriási építkezésbe
- rokon volt a nő... a férje elvárta, vagy legalábbis észre sem vette, közönyös volt abban, hogy a nő úgy magára vállalta az építkezéssel járó dolgok nagy részét plusz a házimunka egészét, hogy elég magas beosztású és nagy felelősséggel járó munkája volt...
- aminek az lett az eredménye, hogy estére hullafáradtra dolgozta magát, és nem volt már ideje a pasi körül ugrálni és a popsiját nyalni
- ezen meg bedurcizott a pasas, és első dolga volt beújítani egy ilyen 20éves kis ribizlit, akinek persze volt ideje körülötte ugrálni meg a popsiját nyalni, mert rengeteg szabadideje és semmi nagyobb kötelessége nem volt... amikor meg kiderült, akkor borult a bili, és rokonom azonnal beadta a válópert
- az nem tudom, mennyire számított bele a dologba, hogy a férfi kérésére anyós-após mellett építkeztek
- azt sem tudom, hogy rendesen megbeszélték-e a gondjaikat mindkét részről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!