Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konkrét javaslatokat várok az alábbi helyzetre: munkamániás társ. Mit tudnátok nekem tanácsolni?
Nem tudnék így élni, és nem akarnék olyan apát a gyerekemnek, aki csak biológialag az apja, de nem tevékeny részese az életének a mindennapokban.
Ha a párod nem látja be, hogy ez így nincsen rendben, és - ha egyedül nem képes ebből kijönni plusz a drogozással leállni - nem keres terápiás segítséget, akkor te nem sok mindent tehetsz, mert nem a te mozgástered.
(Leszámítva természetesen azt a döntésedet, hogy meddig tudsz így vele - vagy talán inkább mellette - élni.
Nekem még olvasni is szomorú volt, hogy milyen lehet ezt megélni - nem csak a te szempontodból, hanem a közös gyereketek szempontjából is.
A családi élet az még hagyján, de az egészsége van a legnagyobb veszélyben.
Az állandó ülés és monitorbámulás abszolút egészségtelen, meg ahogy te is írod, 1x 2x be is szív...
Egy idő után a szervezete és az izomzata is leépül majd.
Persze, most még lehet fiatal napjait éli, de évek múlva ez igencsak vissza fog neki köszönni.
Akiknek rendszeresen ez a munkájuk, azoknak is erősen javasolt legalább egy-egy rendszeres pihentető séta vagy testedzés.
Én azt javaslom, ha tényleg nagy zűr van a kapcsolatban és még egy gyerek is érintett, akkor közösen vagy egyedül, kérd párkapcsolati tanácsadó (mediátor) segítségét.
A szakember az első sorban nem a legjobb barát/barátnő (akinek szintén nincs jó kapcsolata) és nem is ezen az oldalon találod meg.
Csak akkor javul a helyzet ha közösen törekedtek a megoldásra.
A párod nem munkamániás, hanem komoly lelki gondjai vannak. A napi fuvezes erős függőség. Orvosra lenne szüksége, de amíg ezt nem ismeri be, addig sem nem tudsz tenni.
Kell valami, ami kizokkenti. Én nem tudnék így elni es kapna egy ultimatunot, mivel már szép szóval nyilván beszeltel vele.
A párod erősen depressziós és nem munkamániás, hanem a munkába menekül az élet elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!