Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Közületek akik megházasodtak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közületek akik megházasodtak, hányan váltatok el? Manapság a házasságok túlnyomó része válással végződik?

Figyelt kérdés

2017. aug. 16. 09:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy a házasságok túlnyomó része-e, de nagyon sok végződik válással. Viszont 3 év, nem egy olyan túl hosszú idő, hogy dicsekedni kellene vele.
2017. aug. 16. 21:02
 12/23 banitag válasza:
58%
Szia, Mi 9 év után házassodtunk össze, részemről azért mert azt gondoltam (naivan), hogy azt gondoltam, ha érzi a kötődést, akkor biztosan felhagy majd az alkoholizmussal, sajnos nem így történt, így pár törött csontom, a lakásom felszerelése bánta ezt a döntésemet, azért így is két évig még ráadásként bírtam. :( Elváltunk és soha nem csaltam meg.
2017. aug. 17. 06:59
 13/23 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy a házasságok több mint fele végződik válással, de ettől még nem kell, hogy a tietek is így végződjön. Egy kapcsolatért dolgozni kell.
2017. aug. 17. 08:34
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"Általában látszat kapcsolatokat látok mindenhol, ahol megházasodnak, akkor nagy földöntúli boldogság van, majd pár év múlva elválnak...."

Nagyon nem jól látod. Nem látszatkapcsolatokról van szó, hiszen azért hülye lenne az ember megházasodni. Arról szól a történet, hogy ha nem ápolják a felek a kapcsolatot, akkor kihűl. Elsilányul, tönkre megy. Három évvel a hátad mögött nagyon nagy vakmerőség verni a melledet, mert az jóformán semmi. Akkor még tart a szerelem, és az nagyon sok mindent megold. A problémák akkor kezdődnek, amikor a felek még nem elég érettek ahhoz, hogy ápolni tudják a köteléket, a szerelmet.

Nekem az első házasságom így ment tönkre. Szerettem a feleségemet, csak éppen nem ÚGY, ahogy ő azt igényelte volna. Megtettem mindent, rengeteg munkával előteremtettem mindent, csak éppen sohasem voltam jelen. Ha meg igen, a kimerültségtől semmire sem voltam jó. Ebből kellett tanulnom. Szerencsére az élet kárpótolt minket, én is évtizedek óta a világ legnagyszerűbb asszonyával élek, és tudtommal az exem is harmonikus kapcsolatot ápol valakivel.

58F

2017. aug. 17. 11:07
 15/23 anonim ***** válasza:
59%

A tág rokonságon belül egy házaspár.

A többiek a gyerekek kirepülés utá kezdik el ismét felfedezni egymást és a világot. :)

2017. aug. 17. 18:29
 16/23 anonim ***** válasza:
82%

3 év? :D

Majd dobj még hzzá egy tízest, és utána gyere vissza :)

2017. aug. 17. 18:31
 17/23 anonim válasza:
53%

Egyik-másik ember itt olyan egyszerű,mint a faék...már bocs...

Feltesz a kérdező egy kérdést a házasságról,leírja,hogy most nagyon boldogok!Nem véletlen részletezte annyira,gondolom én, így szerette volna nekünk szemléltetni,hogy mennyire teljesnek érzi a kapcsolatot!!!Én nem láttam benne se nagyképűséget,se lenézést..,majd megosztja velünk azt az információt,hogy az Ő környezetükben NINCS/NEM ismer olyan párt,akik hosszú,boldog házasságban élnének egymással...

Én megértelek!Én is úgy látom a dolgot,ahogy Te!Az emberek nagy részének már nem ugyanazt jelenti a házasság,mint régen,ezért is van ennyi válás...plusz az emberek teljesen belefásulnak,megszomorodnak a megélhetés megteremtése miatt is (ahogy előttem említette valaki) és már nincs energiájuk apró dolgokat se tenni a társukért...

A másik dolog ami miatt szerintem sok ember kapcsolata szakítással végződik,mert valahogy az emberek 70-80%-a már túl "büszke" lett és kevésbé toleránsak egymással!Külsös szemmel olyan,mintha már nem éreznék át a párjuk érzéseit,mintha nem érdekelné egyik félt se,mert a saját érzéseiket jogosabbnak érzik a másikénál és emiatt egyik fél sem enged...(uhhh ezt ennél bonyolultabban már nem is tudtam volna leírni)...

Mi már többmint 7éve együtt vagyunk a Kedvesemmel (szinte első naptól kezdve együtt lakunk!Én 29 vagyok a Kedvesem 37!) és még mindig olyan,mint a legelején =)...(nyílván nálunk is előfordulnak problémák,de ugyanaz a módszerünk a problémára,mint a 10-es hozzászólónak)...De szerintem a 3év is szép teljesítmény és szerintem egy kapcsolatot nem csak időben kell nézni...fontosabb a tartalma...

Szóval a házasság tartóssága meg a boldogság attól függ,hogy a pár mit rak bele...úgyhogy nem olyan ijesztő ez a dolog,mint amilyennek tűnik..(az elején Velem előfordult,hogy néha eszembe jutott,hogy vajon mi is úgy fogjuk "végezni",mint a boldogtalan párok,akiket ismerünk,de ma már biztosra tudom,hogy nem.)..Nincs olyan,hogy Lehetetlen!;)

Kívánom Neked,hogy még jó sokáig legyetek együtt (Ilyen boldogan!!!) =)

2017. aug. 18. 04:47
 18/23 anonim válasza:
100%
Honnan tudod, hogy nem láttál még olyat mint a tied? Belelátsz minden kapcsolatba? Még a közvetlen közeledben lévő kapcsolatokba is nehéz belelátni olyan szinten, hogy ezt megítélhesd.
2017. aug. 18. 09:06
 19/23 anonim ***** válasza:
79%

Volt egy kicsit több, mint 25 éves boldog házasságom. (Három gyerek, már felnőttek.) Vége lett. Nem részletezem az okokat, mert biztosan lenne aki félreértené.

Egy ideig kerestem az új társam. Megtaláltam. Ezt onnan lehet tudni, hogy nincsenek kérdések, kétkedések. (Három gyereket hozott.)

Én azt hittem, hogy az első örökké tart, de a sors nem úgy hozta.

A környezetemben, a korosztályomban, szinte mindenki elvált már. Akik nem, ott is félrejárnak.

2017. aug. 19. 16:36
 20/23 anonim válasza:

Sajnos epp most valunk!!! 2 ev jarad utan hazasodtunk

7 evnel jott az elso gyerek es 9 evnel a masodik gyerek. Most vagyun egyutt 14 eve es kozolte valik! Azt mondja 14 ev alatt tonkretettem az eletet stb.... gyerekek 3,5 es 6 evesek!!! Es igen mi is imadtuk egymast!!! Es orokke terveztuk o is en is de mar nem akar engem sot ezaltal a gyerekeket sem....persze egy no miatt van amit o tagad de megtalaltam uzenetet tole es kepeket stb..... ugy gondolom ha a kis no nem jon a kepbe akkor minden menne tovabb A maga megszokott modjan!!!

2017. aug. 20. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!