Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságok fele válással végződik. A maradékot a gyerek és/vagy a pénz tartja össze?
Nem, de természetesen van olyan, amit tényleg ezek tartanak össze.
Emellett manapság egy gyakoribb a házasság nélküli kapcsolat, akár gyerekkel is. Ezekről sokkal kevesebb statisztika van.
Annak ellenére, hogy szeribtem fo tos a hazasság, sokaknak nem. És ha egy ilyen kérdést nezünk fontos lenne ezeket a kapcsolatokat is számba venni.. Mert véleményem szerint nem megy szét az olyan házasságok és kapcsolatok összeségének fele, ( kapcsoatokra ugy gondolok, amik felérnek egybházassággal ( közös kassza, közös lakás gyerek,nteht a nem csak 20évesen összebűtoroztak kapxsolatokra értem )
Miért szerinted akkor mi kellene?
Élettársi kapcsolatokban sem rózsás minden. Akkor talán soha senkinek senkivel nem kell többet összejönni vagy mit gondolsz?
Szerintem a hazassagoknak és a hosszú kapcsolatoknak is a megértés, a megfelelő tolerancia, a pénz, a sex az alapja. Ami viszont összetartja azt, az a megfelelő, őszinte kommunikáció -a tisztelet mindkét fel részéről!
Amikor egyszer azt érzi az ember, hogy ez nem az a rózsaszín felhős hűde nagy szerelem! Amikor annál sokkal többet, vagy masabbat érez az ember.. Na, az az összetartás alapköve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!