Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10éves házasságba visszahozható a "szerelem"a nagyfokú vágy? Ha igen hogyan?
Csak akkor, ha ezt mindkét fél akarja.
Ha csak az egyik, próbálkozhatsz bárhogy, már nem fog működni.
Szeretőt kell tartani hozzá. Pl nyitott kapcsolat. 😃
Olvastam olyat, hogy valaki a párjába lett újra szerelmes, de erre nem sok esély van. Leginkább semennyi.
A szenvedély-spontaneitás olyan dolgok, amivel lehet kezdeni valamit.
Én úgy tudom h a akkor jó a Házasság ha van szikra köztetek... Hát igen belebasztam az asszonyt a 230v ba ...
Azóta egyedül vagyok
Inkább úgy fogalmaznék, hogy erősen függ a köztetek lévő pillanatnyi kapcsolat jellegétől. Mert egész más dolgokra lesz szükség, ha egyszerűen semlegesek vagytok egymásnak szexuálisan, ám kifelé érdeklődik egyikőtök-másikótok, vagy szimplán aszexuálisok lettetek, esetleg csak egyikőtök vált azzá, de egyéb iránt meg korrekt baráti jellegű kapcsolatban álltok. Megint mást kéne megpróbálni, ha kifejezetten taszítjátok egymást és rég a ház két átellenes szobájában alszotok...
Ha az utóbbi a helyzet, akkor a szabadság érzésével volt gond, először ezen érdemes segíteni, nem pedig még jobban ráülni a másik nyakára. Amúgy ilyen pároknál próbálható, hogy hasonló párokat kerestek magatoknak és kellemes közös időtöltéssel feldobjátok a kapcsolataitokat. Sok új ötletet elleshettek ám egymástól és itt nem elsősorban a szexrte gondolok! Szabadtéri programok, közös szalonnasütés, társasjátékok, kvíz, stb. Azt azért meg kell érteni, hogy olyan, mint újkorában egy régi kapcsolat soha nem lehet, hiszen vsz. elég jól ismeritek már egymás rigolyáit, gyenge és örömpontjait, vágyait...
A felfedezés öröme és a megváltoztatási körök, a mű veszekedések, stb. nyilván elmaradnak. A szexet azonban új kelléktárral bővítve a felfedezés e területének örömei visszahozhatók. (Szexuális segédeszközök, új oktató anyagok beszerzése, kis tanulás ez irányban, sose próbált dolgok, kreatív szex.. Pl. szülinapi tejszinhab a cicin, egy bluetooth vibrátor beszerzése, névnapi vetkőzős kártyaparti, stb. ;)
Cserébe érdekes új oldalait fedezhetitek fel a másiknak.
De ahogy írom, fontos a személyes zóna meghagyása, anélkül nyomulásnak és tehernek érzi a másik a közeledést.
Ha egyébiránt jól megvagytok, számíthattok egymásra, bíztok a másikban, akkor nem esélytelen a dolog. Ha ez a bizalom is hiányzik, akkor is lehet próbálkozni, legfeljebb egy esetleges szakításkor szebben váltok el.
Amúgy én egy komoly beszélgetést és őszinte bocsánatkérést mindenképp megszerveznék a 4..5. hasonló próbálkozás során. Egész más érzés a másiknak, ha kimondja az őt ért sérelmeket, amiért neked lehetőséged van bocsánatot kérni. Utána egész más jellegű lesz a kapcsolatotok és erre talán ismét lehet építeni valamit...
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!