Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok, de beleszerettem egy fiatal fiúba! Mut tegyek?
A) hagyod a kisfiút és élsz a férjeddel úgy-hogy
B) elválsz
C) megcsalod a párod
Szíved joga eldobni egy fellángolásért a férjed. Az oltár előtt nem véletlenül fogadtál neki hűséget!
Most kell bebizonyítanod, hogy mellette maradsz-e jóban, rosszban?
Ez a házasság legnagyobb próbatétele, hogy TÉNYLEG ki tartasz e mellette jóban rosszban.
Egyébként szerintem elkapkodtátok az esküvőt, ha jól látom te már 22 évesen hozzámentél, holott még mindketten változhattok...
Itt rontják el sokan, hogy gyorsan esküvő mert de nagy a szerelem, holott még nagyon fiatalok.
Majd ha 30 felé is együtt vagytok, sok csalódás, nehéz pillanat, személyiségváltozás után, na akkor jöhet(ett) volna az esküvő.
Ha már tudtál csókolózni mással, akkor úgyis válás lesz a vége, én már akkor kényelmetlenül érezném magam ha más férfi megölelne a páromon kívül.10 éves kapcsolat.
Bocs de te gyökér vagy. Első hiba: összeházasodsz egy emberrel, akivel csak jól megvagy. Második hiba: nem tudsz felnőni a párodhoz, egy kis buta liba vagy még mindig, aki csak sodródik. Neked nem érzéseid vannak, hanem vágyaid.
Más esetben azt szoktam mondani az embereknek, hogy ne adják fel a mély érzéseket a múló vágyakért, de neked nincsenek érzéseid, úgyhogy ez nálad nem játszik. Bárhogy döntesz azzal meg fogod bántani a férjedet, szóval válaszd a kisebbik rosszat és hagyd el, neked ő már nem elég, igazából sosem volt az. Szakításnál legyél kíméletes, ne ajnározd a másik srácot, ne bántsd őt azért mert idős, hanem csak magadról beszélj, hogy fiatal voltál és rossz döntést hoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!