Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmennétek egy olyan esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek egy olyan esküvőre ami 300 km-re van és a szállást nektek kéne megoldanotok?

Figyelt kérdés

Ha kiszámolja az ember a költségeket akkor érhetik meglepetések:

-2 0000 nászajándék

-5 000 mennyasszonyi tánc

-15 000 benzin

-40 000 szállás (csak egy panzió van a környéken)

2017. júl. 7. 18:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha nagyon közeli ismerősről van szó, igen. De keresnék olcsóbb szállást, akár a helyszín tágabb környezetében is, és max hamarabb elmennék a lagziból. Valamint a nászajándék is kevesebb lenne.
2017. júl. 10. 10:52
 22/26 anonim ***** válasza:
76%

Nekünk 250 km-ről jönnek barátok az esküvőnkre.

A szállást mi fizetjük, menyasszonytánc nem lesz. De hidd el, sokkal jobban esne nekik, ha elmennél, és az lenne a nászajándék, hogy Te ott vagy. Ilyen költségek mellett szerintem nem is várják el a nászajándékot és a menyasszonytánc pénzt!

Egyébként rettenetesen sokallom a 40e ft szállást. Hol lesz az esküvő?

2017. júl. 11. 11:37
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Kizàrt. Még egyedül sem. Nem àllunk úgy anyagilag, hogy egy egyszeri kiadás ami ekkora összeg, beleférjen. Akkor sem ha partner nélkül mennék( mert amúgy esküvőre mindenkit + 1 fővel szoktak meghívni) A megtakarítàshoz pedig nem nyúlunk ilyesmiért. Csak végszükség esetén.
2017. júl. 11. 12:21
 24/26 anonim ***** válasza:

Unokatesóméké így volt. NAgyon nem volt semmi pénzünk éppen, mondtam, hoyg nagyon szívesen elmegyek az esküvőre, de ezesetben nászajándékot nem tudok adni - legalábbis nem nagyértékűt. Összeállítottam egy személyes kis dobozkát majdnem nulla pénzből (fényképek, jelképes kis személyes dolgok, babazokni stb ) és vettem bele pár kaparós sorsjegyet és lottószelvényt. Az útra becsatlakoztam másokhoz autóba, így negyedelődött az útiköltség is...

Kérdés, neked mennyire fontos, hogy ott legyél.

2017. júl. 11. 12:24
 25/26 anonim ***** válasza:
Ja és 10 000 volt kettőnknek egy aranyos kis szoba egy panzióban. 40 ezerért 4 csillagos szállodai szobát lehet kapni...
2017. júl. 11. 12:25
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem. Szerintem eleve parasztság elvárni mástól, hogy ennyit költsenek az én esküvőm miatt. Ha messziről hívok vendégeket, alap, hogy biztosítok szállást. Eddig akármilyen esküvőn voltam, biztosítottak, és mi is a sajátunkon.
2017. júl. 12. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!