Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek egy olyan esküvőre ami 300 km-re van és a szállást nektek kéne megoldanotok?
Ha kiszámolja az ember a költségeket akkor érhetik meglepetések:
-2 0000 nászajándék
-5 000 mennyasszonyi tánc
-15 000 benzin
-40 000 szállás (csak egy panzió van a környéken)
Nekünk 250 km-ről jönnek barátok az esküvőnkre.
A szállást mi fizetjük, menyasszonytánc nem lesz. De hidd el, sokkal jobban esne nekik, ha elmennél, és az lenne a nászajándék, hogy Te ott vagy. Ilyen költségek mellett szerintem nem is várják el a nászajándékot és a menyasszonytánc pénzt!
Egyébként rettenetesen sokallom a 40e ft szállást. Hol lesz az esküvő?
Unokatesóméké így volt. NAgyon nem volt semmi pénzünk éppen, mondtam, hoyg nagyon szívesen elmegyek az esküvőre, de ezesetben nászajándékot nem tudok adni - legalábbis nem nagyértékűt. Összeállítottam egy személyes kis dobozkát majdnem nulla pénzből (fényképek, jelképes kis személyes dolgok, babazokni stb ) és vettem bele pár kaparós sorsjegyet és lottószelvényt. Az útra becsatlakoztam másokhoz autóba, így negyedelődött az útiköltség is...
Kérdés, neked mennyire fontos, hogy ott legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!