Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmennétek egy olyan esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek egy olyan esküvőre ami 300 km-re van és a szállást nektek kéne megoldanotok?

Figyelt kérdés

Ha kiszámolja az ember a költségeket akkor érhetik meglepetések:

-2 0000 nászajándék

-5 000 mennyasszonyi tánc

-15 000 benzin

-40 000 szállás (csak egy panzió van a környéken)

2017. júl. 7. 18:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%

Nem is hallottam még ilyenről hogy a szállást magatoknak kell fizetni.

A vendégeket szokás elszállásolni. Elvégre nem ők akarják hogy a pár összeházasodjon.

Aki lagzit csinál akkor normálisan csinálja. Nem értem ezeket a" f@ sz nélkül b@ szni" dolgokat.

2017. júl. 7. 20:30
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha fontos nekem az illető (közeli barát, rokon), akkor elmennék, ha engedi az időm és tudok róla időben előre. Összekötném egy kis kirándulással is azon a hétvégén és nyaralásnak fognám fel.

Egyébként nem ez a kérdés, de én nem vennék külön nászajándékot, hacsak nem valami tárgyi dolog. Az ajándékra szánt összeget a menyasszonytáncba dobnám.

2017. júl. 7. 20:31
 13/26 anonim ***** válasza:

Ha olyan helyen van az esküvő ahova szívesen vágynánk, természetesen elmennénk, de több napra.

Imádunk új helyeket felfedezni.

Amúgy nem tudom.

Párom fia nemrég nősült, több száz kilométerről is voltak hivatalosak rá, nem csak itthonról.

2017. júl. 7. 20:35
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben. A családunkban rájöttek, hogy semmit értelme a hajnalig tartó bulinak, egy ebéd vagy vacsora bőven elég, az után meg simán haza lehet még vezetni. Én mondjuk személy szerint nem is élvezem azt a tipikus lagzit, nekem erőltetett, alkoholt nem iszok... szóval jó eséllyel kihagynám, kivéve ha nagyon közeli rokon vagy barát.
2017. júl. 7. 20:37
 15/26 anonim ***** válasza:
46%
Biztos,hogy nem,ha csak nem Ausztriában van a lagzi.Vagy Szlovéniában,vagy Horvátországban.Még Szerbia is belefér.
2017. júl. 7. 22:00
 16/26 anonim ***** válasza:
51%

jelents beteget.

magyar gazdasági viszonyok között ennyi pénzt eltapsolni, hát, inkább nem.

inkább költsd magadra.

2017. júl. 8. 00:08
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű. Családtag esetén elmennék, de ennyi. Nem tehetem meg, hogy ennyi pénzt kidobjak.
2017. júl. 8. 07:06
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak olyan kérdésem lenne, hogy mi kerül 40e-be a szálláson? A többi költség még nem annyira vészes, de a szálláson fennakadtam.
2017. júl. 8. 09:59
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg 40 ezer a szállás(mi a fene kerül annyiba 1 éjszakán?), akkor nemes egyszerűséggel nem adnék menyasszonyi táncba pénzt és nászajándékba sem, mivel az a pénz amit nekik szántam, elmenne a szállás fedezésére.

Btw normálisabb párok szoktak szervezni szállást a messziről érkező vendégeknek és az utazást is szokták szerveni, ha sokan jönnek messziről,akkor akár buszt bérelni.Ezt mind a pár szokta fizetni, nem a vendégek.

Egy tipp,hogyha mégis elmész saját költségre: nézz utána az oszkáros telekocsiknak. 300 km kb 2500 forintból kijönne egy utasnak. Így lehet kicsit spórolni.

A szállásnál meg nézni kell mást.Tényleg nehezen tudom elképzelni,hogy 1 éjszakára 40 ezer lenne a szállás..Tengerparton nem kerül ennyibe egy éjszaka..

Nézni kell az adott településen vagy a környékén olyan panziót, ami olcsóbb.

Vagy akár az is megoldás, hogy hajnalban hazajöttök , nem aludtok ott.Ha oszkár telekocsival jöttök,akkor inni is lehet és aludni is a kocsiban, nem kell a sofőr miatt kivenni egy szobát, jöhettek aznap is.

De akár tömegközlekedéssel is, úgy is meg lehet spórolni az ott alvást.

Nincs az az isten,hogy egy éjszakáért kiadjak 40 ezret.

De mondom, gáz,hogy a pár nem szervezett semmilyen szállás lehetőséget, nekik kellett volna állni(nektek meg kicsit megpótolni a pénzt nekik).

Másik: a nászajándék és a mennyaszonytánc mehet egybe, egy borítékban mennyaszonytánckor adjátok oda,amit odaszántok.

2017. júl. 8. 10:04
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem tudtok segítséget kérni a családtól, pártól a szállásban? Lehet, hogy van olyan rokon, akinél alhattok egy éjszakát.

Esetleg Airbnb-n foglalnék olcsó szállást.

Ha közeli, én mennék.

2017. júl. 9. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!