Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Anyukák, ti elmennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, ti elmennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férjnél vagyok,van egy 4,5 éves kislányom.

Lehetőségem lenne elmenni egy két napos kirándulásra munkatérsakkal.viszont a család nem jöhet.Még nem voltam sehol több napig a gyerek nélkül.Viszont szükségem lenne már egy kis kikapcsolódásra.

Ti elmennétek a helyemben?

2015. ápr. 2. 10:23
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
3%
Hát a gyereknek nagyon rossz lesz, azt gondold végig. Én nem mennék a helyedben.
2015. ápr. 2. 10:27
 2/28 anonim ***** válasza:
88%
Ha rá tudnám bízni biztonságosan a kicsit valakire (leginkább és legszívesebben az apjára ) elmennék. Menj! Jót fog tenni a kikapcsolódás és visszatérve ezt a vidámságot beáramoltatod a családi életbe is.
2015. ápr. 2. 10:29
 3/28 anonim ***** válasza:
92%
Elmennék. Négy és fél évesen már egy éjszakát kibír a kislányod is. Gondolom, apukájával lenne. Engem egy éjszakára a kétévesem is simán tudott nélkülözni, nem volt probléma.
2015. ápr. 2. 10:29
 4/28 anonim ***** válasza:
92%

Igen, elmennék. Miért ne? A gyerek a tulajdon szülőjével marad otthon, nem intézetbe kerül arra az 1-2 napra.

Az teljesen normális, ha egy anya is pihen, gondolj bele: ha az apa lennél, nem lennének ilyen kétségeid.

2015. ápr. 2. 10:31
 5/28 anonim ***** válasza:
87%
Igen. A saját érdekedben mondom,hogy 1-2 "szabadnap" kell a léleknek. 2 nap semmi,csak az a kérdés van-e értelme úgy elmenni,hogy közben azon stresszelsz,hogy mi van a gyerekkel és napjában 20 x telefonálsz.
 6/28 anonim ***** válasza:
86%
Persze, simán :)
 7/28 anonim ***** válasza:
86%
Elmennék
2015. ápr. 2. 10:32
 8/28 anonim ***** válasza:
85%
Igen,elmennék.
2015. ápr. 2. 10:32
 9/28 anonim ***** válasza:
89%

Itt szerintem inkább az a gond, hogy eddig nem volt a gyerek nélküled ilyen idösen.

Szerintem feltétlen menj el, a gyereknek is kell a fejldéséhez, hogy néha az anyja nélkül legyen (föként hogy a család többi tagja marad vele), és neked meg mindenképpen kell egy kis kikapcsolódás!

2015. ápr. 2. 10:33
 10/28 anonim ***** válasza:
87%
Miért ne mehetnél? Én is voltam anno két napra wellnessezni barátnőmmel, ezt kaptuk ajándékba a fiúktól :) Nagyon jól esett, és feltoltott energiával, és 2 nap nem a világ vége! :) Érezd jól magad! :)
2015. ápr. 2. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!