Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Anyukák, ti elmennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, ti elmennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férjnél vagyok,van egy 4,5 éves kislányom.

Lehetőségem lenne elmenni egy két napos kirándulásra munkatérsakkal.viszont a család nem jöhet.Még nem voltam sehol több napig a gyerek nélkül.Viszont szükségem lenne már egy kis kikapcsolódásra.

Ti elmennétek a helyemben?

2015. ápr. 2. 10:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%
Miért ne mennél? Ha va rá anyagi keret, gyerkőc vigyázás megoldott, akkor hajrá. Mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás.
2015. ápr. 2. 11:29
 22/28 anonim ***** válasza:
32%
Én elmennék. Gondolom nem tervezel egy éjszakás kalandba bonyolódni a munkatársaddal.
2015. ápr. 2. 11:43
 23/28 anonim ***** válasza:
81%
Elmennék, sőt korábban is mentem volna, nekem ez nagyon furcsa, hogy 4 éve ezek szerint aférjeddel sem voltatok kettesben sehol....
2015. ápr. 2. 11:57
 24/28 anonim ***** válasza:
84%
En csak azt nem ertem miert kell ilyen dologgal varni majdnem 5evet? Sokkal jobb a gyereknek is, ha mar korabban hozzaszokik, hogy neha csak az apaval vagy a nagyszulokkel van, igy kesobb ez termeszetes lesz neki, nem lesz gond.
2015. ápr. 2. 11:58
 25/28 anonim ***** válasza:
80%
Jesszus, ez kérdés? Az enyém egy (!) éves volt, mikor elmenten így. Két éves, mikor a férjemmel egy egész hétre elutaztunk kettesben. Semmi baja nem lett, azóta is imádja a nagyszüleit, akikkel volt akkor. Magabiztos gyerek. Egy 4,5 éves gyereknek nem kell non stop az anyjával lennie.
2015. ápr. 2. 13:46
 26/28 anonim ***** válasza:
89%

Simán elmennék. Egy ovis gyerekről beszélgetünk, nem egy babáról. Meg lehet vele beszélni, hogy anya ma esete nem alszik itthon, de holnap jön. Addig apa vigyáz rá.

Nem gondolom, hogy bármi lelki trauma érné, ha néha egy kis idő anyuka nélkül tölt. Nagyszülőknél nem szokott aludni?

Az én gyerekem 4 évesen már nyaralni ment a mamáékhoz, 3 napig ha se akart jönni.

2015. ápr. 2. 14:06
 27/28 anonim ***** válasza:
89%

Miért sírna a kislány? Nekem ennyi idősen természetes volt, hogy néha pár napokat nagyszüleimmel vagyok, mert szüleim elmentek valahova.

Ha jól kijön apuval, akkor nem lesz gond. :)

2015. ápr. 2. 14:07
 28/28 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy miért sírna. Ráadásul nem egy 4 hónapos szoptatott csecsemőt hagysz ott napokra, apukának is jót tesz, hogy egy kicsit egyedül oldjon meg mindent.

Érezd jól magad.

2015. ápr. 3. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!