Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, ti elmennétek?
Sziasztok!
Férjnél vagyok,van egy 4,5 éves kislányom.
Lehetőségem lenne elmenni egy két napos kirándulásra munkatérsakkal.viszont a család nem jöhet.Még nem voltam sehol több napig a gyerek nélkül.Viszont szükségem lenne már egy kis kikapcsolódásra.
Ti elmennétek a helyemben?
Simán elmennék. Egy ovis gyerekről beszélgetünk, nem egy babáról. Meg lehet vele beszélni, hogy anya ma esete nem alszik itthon, de holnap jön. Addig apa vigyáz rá.
Nem gondolom, hogy bármi lelki trauma érné, ha néha egy kis idő anyuka nélkül tölt. Nagyszülőknél nem szokott aludni?
Az én gyerekem 4 évesen már nyaralni ment a mamáékhoz, 3 napig ha se akart jönni.
Miért sírna a kislány? Nekem ennyi idősen természetes volt, hogy néha pár napokat nagyszüleimmel vagyok, mert szüleim elmentek valahova.
Ha jól kijön apuval, akkor nem lesz gond. :)
Én sem értem, hogy miért sírna. Ráadásul nem egy 4 hónapos szoptatott csecsemőt hagysz ott napokra, apukának is jót tesz, hogy egy kicsit egyedül oldjon meg mindent.
Érezd jól magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!