Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meddig tartató fenn a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tartató fenn a házasság, ha egyáltalán nem kívánom a férjem?

Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 12:53
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
52%
40: Szerintem meg te vagy az, aki nem becsülöd, hogy eltart titeket és helyetted is dolgozik. Nehogy már ilyen helyzetben is úrnői kegy legyen, hogy rendben tartod a háztartást. Az meg undorító, amilyen számító módon éled az életed mellette, pontosabban a háta mögött.
2017. jún. 8. 09:56
 42/50 anonim válasza:
Én tisztáztam a helyzetet vele!Tudja, és mégsem változtat. Behunyja a szemét,álomba ringatja magát, hogy ez így mehet tovább. És ne hidd, hogy királynői dolgom van! És igen, elkényelmesedett, de hiába is próbáltam megbeszélni vele. Két melóhely meg gyerek mellett még suliba is jártam, hogy jobb munkát találhassak, közben vittem a háztartást -amit k..a nem becsül meg, pedig régen pedáns volt,- mindent én intéztem! Akkor is, most is. Az egyik gyerekem tartósan beteg, felügyelet kell neki. Rá nem lehet bízni. Munka,iszogatás, internet az megy neki. Régebben is ivott néha, de nem hagyta el ennyire magát.Csoda,hogy elmúlt a vágyam? Nála nem, csak elitta. Bérelt lakást szerinted miből fizetném? Vagy vigyem a gyerekeket az utcára? Hidd el, rengetegen élnek így sajnos, kényszerből.
2017. jún. 10. 07:52
 43/50 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó: -eladjátok a házat,fele pénz a tied,nem tudom mennyi az de vidéken 3-4milláért már lehet kapni kertes házat,ha nem is új,de lakható

-gyűjtögetsz,félreteszel minden hónapban amennyit tudsz és előbb utóbb lesz rá pénz

-valahogy ráveszed apukát hogy húzzon el,mert rossz példát mutat a gyerekeknek

-elválsz és maradsz a házban te,mert van egy olyan törvény,hogy elsőbbséged van ott lakni a gyerekekkel,azthiszem lakáshasználat a neve

-szüleidhez költöztök egy időre

rengeteg megoldás van..csak ezért mondjuk tenni is kéne. panaszkodni egyszerűbb.

2017. jún. 10. 08:17
 44/50 anonim ***** válasza:
Erre csak annyit tudok mondani, hogy azért nem lépsz, mert nem fáj még eléggé, ha majd eléggé fog, akkor hidd el cselekedni fogsz!
2017. jún. 10. 14:19
 45/50 anonim ***** válasza:
Bármeddig, akár halálig.
2017. jún. 10. 22:36
 46/50 anonim válasza:
Nem szeretnék okoskodni, de belegondoltál abba, hogy neki is szüksége lenne ugyanarra?
2017. jún. 12. 12:01
 47/50 anonim válasza:
A 43-nak. Hidd el amit leírtál mind tudom. Saját lakás nincs, szülő nincs, a havi bevétel 52. Azt hiszem mindent elmond. Amíg végre felvesznek valahová, nem rám csapják a telefont a gyerekek hallatán, ha van is valami álláslehetőség, mert az is alig akad, félretenni se tudok. Önkormányzat, családvédelem, -segítő semmi, jópárszor próbáltam segítséget kérni. És nem panaszképp írtam. Csak hogy tiszta legyen, nem minden olyan egyszerű, mint kimondani, leírni. Ezt csak az tudja megérteni aki benne van.
2017. jún. 13. 09:24
 48/50 anonim válasza:
Olvasd el az Anna Karenina-t és dönts okosan
2017. jún. 15. 13:13
 49/50 anonim ***** válasza:
Vagy az "Üvöltő szelek"-et. :)
2017. jún. 15. 14:21
 50/50 Gabriella64 válasza:
Sokáig fenntartható egy házasság, a kérdés az - megéri-e? Ha van kölcsönös szeretet, tisztelet, megbecsülés, ha párod számodra érdekes ember, persze, fenntartható. Feltettd magadnak a kérdést: Te mit akarsz? Párod mit akar? Javítani a kapcsolatot vagy válni? Megjegyzem, rombolni sokkal könyebb, mint építeni. 18 év alatt mind ketten megváltoztatok. A következő 18 év alatt tovább fogtok változni. És mérgesek vagytok, egymásra, magatokra. Amikor a férjed azt mondja életképtelen vagy - manipulál. Te is az gondolod hogy életképtelen vagy? Mikor azt mondja mamut vagy, az önértékelésedet rombolja. Sikerül neki? Elhiszed neki? Adsz a véleményére? Gondolkodtál miért bánt? Csalódott? Megfásult? És Te? Egy érdek házasságot és lehet jóvá varázsolni, ha akarod, akarjátok. Csak q.va nagy munka, kompromisszum. Egy házasság nem csak ártól szól, ki mennyit tesz bele a bilibe. Fogyni is lehet, az elhízás egyik oka a lelki éhség. Amíg csak az akadályokat látod, nem fogsz lépni. Amikor a lehetőségeket fogod látni, lépni fogsz. Van egy extrém technika: képzeld el, holnapról nincs férjed, megbetegszik és meghal. (Elnézést, extrém). Mit érzel? A lakásban rend van, de Te egyedül vagy. Kész vagy egy új kapcsolatra?
2017. jún. 19. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!