Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meddig tartató fenn a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tartató fenn a házasság, ha egyáltalán nem kívánom a férjem?

Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 12:53
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
77%

Még mindig nem értem, gondolom mindig is ilyen volt, akkor

1. miért vagy még mindig vele?

2. miért mentél hozzá?

3. miért szültél neki gyereket?

4. miért vagy tényleg olyan életképtelen, hogy képtelen vagy kiállni saját magadért és az asztalra csapni, hogy ő igenis segítsen neked?

5. és mindezek után te még vele akarsz maradni? ("Meddig tartató fenn a házasság")

Akkor minek rinyálsz itt? Már rég ott kellett volna hagynod és nem hozzámenni egy ilyen tajparaszthoz!

Hozzámentél? Igen? Akkor viseld a következményeket!!!

2017. jún. 5. 16:35
 32/50 A kérdező kommentje:

Nem ilyen volt, évek alatt lett ilyen.

Azért maradtam vele, mert nem volt munkám, nem tudtam hová menni a gyerekkel.

2017. jún. 5. 16:37
 33/50 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező hagyd már el a francba ezt a barmot.Nem fog változtatni a magatartásán, a jelleme meg látható.

Neki a házasság nem a problémák közös megoldását jelenti, csak önmaga kényelmét.Ez is csak addig lesz így, amíg nem talál másik nőt.Biztos vagyok benne, hogy a hátad mögött már keresi is az utódodat.Lehet megis találta...Itt senki nem fog helyetted lépni, ez a te feladatod.Neked kell határozottan lépned, ha nem teszed, akkor még annyira nem szar a helyzet számodra.Ennyi.

2017. jún. 5. 16:42
 34/50 anonim ***** válasza:
37%

"Azért maradtam vele, mert nem volt munkám, nem tudtam hová menni a gyerekkel."

Ezek után szerinted érdemelsz kedvességet, csókokat, megbecsülést tőle?

2017. jún. 5. 16:46
 35/50 anonim ***** válasza:
40%

hany eves vagy te kerdezo? egyetemrejarsz, gydreket nevelsz, a hazassagod mar kiegett es meg jol el is hiztal

ez igy altalaban 20-30 ev hazassag utan szokott elojonni

2017. jún. 5. 16:53
 36/50 anonim ***** válasza:
94%
Én nem hiszem el, hogy nem ilyen volt csak megváltozott. Ilyen nincs. Az a pasi aki kijelenti, hogy ez a nő dolga, mármint a háztartás, az előtte is olyan volt, esetleg nem olyan mértékben, de mindig van előjel, hogy ha egy pasi ilyen. Akkor meg nem utólag kell sírni és azt remélni mert gyerek van majd megváltozik. Nem nem fog, max lelépni egy másik nővel. Ti esetetekben egy olyannal fog lelépni akinek meg majd segít a háztartásban és nem lesz rendetlen.
2017. jún. 5. 17:58
 37/50 anonim ***** válasza:
40%
Úgy bírom az univerzális rinyát: jajj széthagyja a cuccait,jajj rendetlen. és? van aki ilyen. az én férjem is. de én zokszó nélkül takarítok utána. ő pedig cserébe lenyírja a füvet,elviszi oviba a gyereket,néha főz nekem amikor már hulla fáradt vagyok. szerintem a te férjed is tesz érted azért dolgokat,esetleg cseszel értékelni és csak panaszkodsz rá,mert már észre sem veszed. de ugye milyen jó,hogy van hol lakni,és van miből etetni a gyereket?
2017. jún. 5. 18:57
 38/50 anonim ***** válasza:
22%
Utolsónak is nagyjából igaza van. A ti esetetekben tényleg Te érzed magad a kiskirálylánynak, ahogy valahol írták feljebb. Már a kérdés kiírásoddal is, még Te nem kívánod a férjed, mikor Te magad leírod elhagytad magad (cukorbetegség, pajzsmirigy probléma nem akadály, hidd el tudom)? Persze azt elvárnád, hogy ő kényeztessen, tenyerén hordjon. Tényleg először Neked kellene változnod, csak így amíg nem érted addig nehéz lesz.
2017. jún. 6. 09:13
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyatosan idegesítő lehet, ha a párod semmiben sem segít. De én közben azt is látom a soraidban, hogy Te magad is "beleástad" magad a helyzetedbe, mindent Te csinálsz, neked mennyi dolgod van, nem érzed jól magad a bőrödben. Én is pco, pajzsmirigy alulműködésben szenvedek, de fél év alatt ledobtam 13 kg-t és hatalmas öröm számomra is, és a férjem is máshogy néz rám (soha nem tett megjegyzést az alakomra előtte sem). Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, végre strandra is el merek menni úgy, hogy nem szégyenlem magam. Úgyhogy igenis fogyj le, bizonyítsd be magadnak is és a férjednek is, hogy meg tudod csinálni egyedül, aztán nézhet nagyokat, amikor lecsapnak a kezéről. :D
2017. jún. 6. 14:27
 40/50 anonim válasza:
Hát ameddig az egyik el nem szánja magát a továbblépésre. Ahogy látom, itt neked kell lépned. Lassan 2 éve nincs ilyen jellegű kapcsolatom a párommal. Külön szobában élünk. Voltam sovány, kövér,sose bántott, de rohadtul elkényelmesedett, nem becsüli semmibe az itthoni munkám, iszogat is. Szóval elmúlt a vágyam rendesen 14 év után. De itt van a két gyerek, gyesen vagyok, munkát hiába keresek hónapok óta. Ő nem megy, neki kényelmes, hisz mindene meg van "azon" kívül. Én készülök, nincs senkim, csak nyugalmat szeretnék a gyerekeknek és magamnak, de anyagiak híján ez van. Csak arra készülhetsz, hogy az idegrendszert gallyra vágja a szeretet, öleléshiánya. Amint tudsz, lépj.
2017. jún. 8. 09:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!