Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tartató fenn a házasság, ha egyáltalán nem kívánom a férjem?
19: Megnyugodhatsz, az emberek többsége "kövérfóbiás". Ha neked ezzel a szóhasználattal könnyebb feldolgozni, ám legyen.
Ami viszont marhára nem fair, hogy ha valaki egy kapcsolaton (pláne házasságon) belül jelentősen meghízik, miközben a párjának ez egy fontos kérdés. Ő feltehetően egy jó alakú nőt vett el, ne ő legyen már a hibás, amiért az ízlése nem idomult az asszonyka terebélyesedő hasához. Aki ilyet tesz a párjával, és követeli, hogy fogadják el őt így is, az egész egyszerűen nem tiszteli őt. Abban az egyben egyetértünk, hogy így nem lehet együtt maradni, én is ott dobnám ki az első alkalommal az ilyen nőt, amint ez nyilvánvalóvá válik számomra.
"Én viselkedjek nőként úgy, hogy ő nem viselkedik férfiként?"
Neked tényleg a másiktól függ, hogy nőként viselkedsz-e? Komolyan egy puszta kegyként tekintesz erre, amivel adott esetben zsarolsz? Nézzél már a tükörbe!
Igen kérdező.Ezen az oldalon (ahogy látom a férjednek is) ez a fontos, az 50 kiló.Ha 10 dekával meghaladod ezt a súlyt, akkor olvashattad mik a reakciók rá...
Ennek az embernek egyébként teljesen mindegy már hány kiló vagy, se szeretet, se tisztelet nincs benne feléd.Férfiként már akkor sem tudna veled viselkedni, ha lefogynál.Nem értem miért maradsz vele.Nincs azaz indok, ami érthető lenne lenne.Ez nem házasság már, csak kínlódás és az alázásodról szól.Miért tűröd még??
Ki milyen rózsát szakít olyat szagol.
Zsák a foltját mindig megtalálja.
Ahhoz képest, amit itt írtál az utolsó válaszodban kérdező, még mindig nem értem, hogy miért nem akarsz elválni.
Egyébként pedig, nem a kifogásokat kell gyártani. Pajzsmirigyeddel van probléma? És? Betartod a diétát, odafigyelsz, hogy mit eszel? Utána néztél már, hogy ezzel a problémával hogyan tudnád elkerülni, hogy ne hízz?
Persze, hogy nem, viszont könnyebb a másikra mutogatni, hogy ő a hibás, hogy miért nem mehetsz le futni?! Ki ő neked? A rabszolgatartód vagy mi? Szabad ember vagy, azt csinálsz, amit akarsz!
Kinyitottad egyáltalán a szádat és közölted vele a problémádat, hogy pl. zavar téged a sörhasa? Persze, hogy nem, csak tűrsz.
Tessék, íme a tűrésed végeredménye. Ő egy rabszolgatartó, te meg egy nulla önbizalommal rendelkező házirabszolga vagy.
Edd meg, amit főztél ennyi év alatt. Egészségedre!
Nem a másikat kéne hibáztatni, hanem vállalni kéne a felelősséget a saját tetteidért. De tudom, az manapság már luxus!
Ez ellen viszont lehet tenni, hogy ne rakódjanak a kilók, sokan küzdenek pajzsmirigy problémákkal, még is képesek lefogyni, és képesek tenni a probléma ellen.
Te nem is teszel ellene.
A másik a férjednek viszont melletted kellett volna állnia és segítenie abban, hogy leadd a kilókat. Megoldást kellett volna keresni a problémára. Mert van rá megoldás.
Szóval...
1. Te elhíztál, és nem igazán teszel az ellen semmit sem, hogy ez változzon.
2. a férjed ugyanakkor egy tapló bunkó
Ergo! mindkettőtökkel van probléma. De egy fix nem vagytok egymáshoz valók.
A házasság nem attól szól, hogy segítsük egymást? Nem kiröhögjük, meg bántjuk egymást?
Az, hogy itthon semmit nem csinál, mindenét széthagyja, és tőlem elvárja, hogy patyolat rendet tartsak. De én is dolgozom, egyetemre járok, gyereket nevelek, háztartást vezetek. Mikor segítséget kérek tőle, mert nem bírom, akkor közli, hogy felejtsem el, ez a nő dolga. Nben felejti el hetente többször közölni velem, hogy életképtelen vagyok nélküle, semmire nem mennék nélküle. Mert őa jani, aki ügyes, okos, mindent tud, mindent megold egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!