Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » K*rvából lesz a legjobb feleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K*rvából lesz a legjobb feleség?

Figyelt kérdés
Igaz szerintetek? 30/F

2017. jún. 4. 22:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
65%
Ez igaz. A környezetemben több ilyen k.nak bekötötték a fejét pedig mindenki tudja hogy mit is űztek korábban és most kocsi van alattuk a pali dolgozik rájuk,háztartásvezetés nuku dolgozni lusta kit érdekel hogy tud e főzni. És büszkén mutatja hogy még gyereket is szültek neki a tisztességes előéletű emberek meg maradnak parlagon...
2017. jún. 5. 08:43
 22/27 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ez egy hülyeség. Van egy barátnőm akire azt hittük illik ez a mondás, a sok pasi után mintafeleség lett, 180 fokos fordulat stb. A bökkenő csak az, hogy nem tartott tovább 2 évnél, szépen megcsalta a férjét...
2017. jún. 5. 10:10
 23/27 anonim ***** válasza:
63%

Hogy milyen feleség nem tudom.De hogy sok férfi az ilyen nőt becsüli, azt tapasztalom.

Ismeretségi körömben és saját bőrömön is megtapasztaltam.Van a naiv, becsületes nő, kitartottam a férjem mellett míg munkanélküli volt, együtt fizettük vissza a hitelét.Aztán jól fizető állása lett, jött egy r..anc, és elhagyott.Pár hónapja vannak együtt,;már házat vett a nő nevére.

Tudnék még hasonló példákat sorolni.

Az én értelmezésemben az ilyen nő az igazi q.va.

2017. jún. 5. 10:24
 24/27 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem a kva az kva marad.

Olyanhoz hozzamehet, aki jol teli van penzel. Ez egy elsodleges szempont lesz.

2017. jún. 5. 11:44
 25/27 anonim ***** válasza:

Ezzel csak a qurvàk mentegetik magukat.

Aki ribbanckodott az olyan is marad egész életében. Persze ha a férjet nem zavarja a sperma íze csók közben, amit az asszonykàja pàr óràval koràbban nyelt màsik farokból akkor az ő dolga.

2017. jún. 8. 11:46
 26/27 anonim ***** válasza:

Ez csak egy hulye mondas,semmi alapja...

Cdak arra akar ramutatni,hogy bizonyara kellokrppen kielte magat az illeto holgyemeny szex teren,es nem vagyik megint uj farokrs...

2017. jún. 8. 19:43
 27/27 anonim ***** válasza:
Ez egy oltári nagy baromság.
2017. jún. 11. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!