Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy milyen feleség nem tudom.De hogy sok férfi az ilyen nőt becsüli, azt tapasztalom.
Ismeretségi körömben és saját bőrömön is megtapasztaltam.Van a naiv, becsületes nő, kitartottam a férjem mellett míg munkanélküli volt, együtt fizettük vissza a hitelét.Aztán jól fizető állása lett, jött egy r..anc, és elhagyott.Pár hónapja vannak együtt,;már házat vett a nő nevére.
Tudnék még hasonló példákat sorolni.
Az én értelmezésemben az ilyen nő az igazi q.va.
Szerintem a kva az kva marad.
Olyanhoz hozzamehet, aki jol teli van penzel. Ez egy elsodleges szempont lesz.
Ezzel csak a qurvàk mentegetik magukat.
Aki ribbanckodott az olyan is marad egész életében. Persze ha a férjet nem zavarja a sperma íze csók közben, amit az asszonykàja pàr óràval koràbban nyelt màsik farokból akkor az ő dolga.
Ez csak egy hulye mondas,semmi alapja...
Cdak arra akar ramutatni,hogy bizonyara kellokrppen kielte magat az illeto holgyemeny szex teren,es nem vagyik megint uj farokrs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!