Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » K*rvából lesz a legjobb feleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K*rvából lesz a legjobb feleség?

Figyelt kérdés
Igaz szerintetek? 30/F

2017. jún. 4. 22:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
Ismertem ilyen nőt. Velem is járt, és nem vetette meg a szexuális örömöket. Aztán varázsütésre hozzáment egy erősen vallásos sráchoz, eljezdett hinni, először mindenki azt hitte csak valami hóbort nem tart sokáig, azóta 4 gyereke van, és csak a férjének él
2017. jún. 4. 23:21
 12/27 anonim ***** válasza:
57%

Nem.

Vagyis nekem nem.

Aki pénzért képes szexelni, az tuti nem olyan aki nekem bejönne.

2017. jún. 4. 23:31
 13/27 anonim ***** válasza:
57%

Ez így nem. Attól mert valaki kvrva még lehet jó és rossz feleség is belőle, jellem kérdése és hogy mennyire akar fejlődni és elköteleződni.

ÉN nem voltam kvrva mégis szerintem jó feleség leszek.

2017. jún. 4. 23:31
 14/27 anonim ***** válasza:
48%

Azért nem mindegy melyikből - de tegyük fel olyasvalakiről van szó, aki profin műveli a választott szakmáját, tehát szexuálisan kezdeményező; nem fintorog, mert volt már szerencséje rosszabbhoz is és nem képzeli magát semilyen hercegnőnek.

Ha ez megvan, akkor már jóval egyszerűbb a képlet: mit néznél el a következő 20 évben a (legalábbis neked) jó és rendszeres szexért cserébe?

Ha rögtön megszületett a lista, akkor már van is eredmény, mármint válasz a kérdésre.

#4 - nem hagytad ki a dolog anyagi részét a gondolatmenetből?

Mert szerintem inkább arról szól a szállóige, hogy aki az összes lehetséges rosszat átéli, az utána tudja értékelni a jót.

Érted, ha jogsi után rögtön van szerencséd egy megbízható, páréves kocsiba beleülni és utána 10 éven át folyamatosan páréves, megbízható, jó állapotú autókat használsz, akkor annyira hozzászoksz, hogy az első hibánál le is mondasz az adott gépről.

Ha viszont 10 éven át szedett-vedett, olcsó romhalmazokkal jársz és utána van szerencséd beleülni egy nem fapados új autóba, akkor fogod tudni értékelni, hogy nem áll meg valami hiba miatt kéthetente és mennyi minden van benne...

31F

2017. jún. 4. 23:51
 15/27 anonim ***** válasza:
43%
Miért ne? Legalább őszinte és nem később áll neki a dolgoknak.
2017. jún. 5. 00:04
 16/27 anonim ***** válasza:
56%
Marhaság. A legjobb feleség abból lesz, aki jó mintát látott otthon, és prioritás nála, hogy ezt magának is megteremtse.
2017. jún. 5. 00:26
 17/27 anonim ***** válasza:
37%
#16: Mit értesz jó minta alatt? Ismerek jó pár olyan nőt, aki jó mintát látott otthon és épp ezért nem tudott mit kezdeni a felmerülő problémákkal.
2017. jún. 5. 05:14
 18/27 anonim ***** válasza:
42%

Ja, ha valaki a helyzetéből a pénzért kúrást tartja a kiútnak, az nagyon fejlett problémamegoldó képességre utal...

Ez gondolom azoknak a szövege, akik hisznek a legkisebb királyfi és királylány szerencséje és a jó (küzdelem) elnyeri méltó jutalmát sablonos mesékben.

2017. jún. 5. 06:19
 19/27 anonim ***** válasza:
46%
Igen
2017. jún. 5. 07:29
 20/27 anonim ***** válasza:
41%

A prosti pénzért szexel, érzelmek nélkül.

Ezt tudtuk.

De gondolj bele, hogy ez hogy is néz ki: csak a férfi kuncsaft kielégülése számít, mindent bevállal, sose fáj a feje, akkor is "élvezi", ha a partnere hótt béna.

Van, akinek erre van igénye, hogy a felesége egy lábtörlő legyen, csak a férj boldogsága számít, a nő le van sz.arva, mégis eljátssza, hogy milyen jó is neki így élni.

2017. jún. 5. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!