Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 év alatt létezik, hogy valóban sose csalt meg?
Soha nem merült fel bennem az ellenkezője.
Elképzelni sem tudom Róla illetve annyira szeretem szerelemmel a mi napig, hogy képtelenségnek tartom az egészet.
Bizalmam végtelen hiszen nem szolgált rá az ellenkezőjére.
Ma egy beszélgetésbe kerültünk egy sraccal a témában és borzalmasan lapított a férjem.
Nagxon fura volt. Nem gondolom h tartanom kellene barmitol de elgondolkodtam.
Létezik valóban ennyi évig tartó hűség?
Én nem csaltam meg sose
És meg a gondolat sem merült fel sose mert senki nem tetszik vagy kellene hiszen ot szeretem.
Szerintetek létezik férfi aki tényleg sose csalja meg a párját ?
Jajj hagyjátok már ezt a hülyeséget,hogy szüleim,nagyszüleim x éve együtt és soha nem csalták meg egymást! Honnan tudjátok,talán nyomkövető van rajtuk,minden percéről tudtok? Ugyan már,kis naivak vagytok!
A férfiak 5%-a nem csalja meg talán. A többinek ezer %, hogy volt valamilyen kis kalandja! Az,hogy nem derült ki, csak a szerencséjükön múlott,de attól még megtörtént! Ez ha tetszik egyeseknek, ha nem!
Lelehet pontozni,egyáltalán nem érdekel! :)
Olyan jó ez a kérdés...
Egyfelől jó látni a kérdező bizalmát a férje iránt, hogy 14 évig semmi probléma nem volt, de hirtelen egy 10 perces beszélgetés alatt gyanakodni kezd. A kommunikáció a házasságban pedig pluszpontot ér.
A másik csodás dolog pedig a kérdező előítéletmentessége. Jó látni, hogy bár ő nem csalta meg sose a párját, fordítva ennek a lehetősége fel sem merül, hiszen a férfiak, mivel férfiak, nem lehetnek hűségesek, ez csak a nők tulajdonsága.
Egyébként ellehet gondolkodni,hogy az a rengeteg örömlány miből él meg? Talán mindegyikhez független férfiak járnak? :D Nagy lótúrót! :D
A szerelemtől látni is kellene...
Én úgy gondolom, hogy erről a hűségről az ember egészen biztosan csak magáról tud nyilatkozni!
Az én családomban is van több évtizedes házasság, de nem tudhatom, hogy történt -e megcsalás.Attól, mert nem beszéltek róla, még simán lehetett.
Szóval én max a saját nevemben beszélnék és max a pároméban.
Egyébként miért ne létezhetne, hogy ne csaljon meg ennyi idő alatt?Te sem csaltad meg, ennyi erővel ugyamúgy lehet nála is, hogy nem csalt meg.
Nektek kell tudni.
# 15/16 Nem kell ahhoz örömlány. Sok férjes asszonnyal találkoztam már, akik benne vannak.
Nem törvényszerű a hosszú kapcsolatban a csalás, de ezt csak is mindenki maga tudja, megtette, vagy nem.
Létezhet persze, hogy egy ember nem hogy 15-20, de egész életében hűséges a pàrjàhoz, férfi is, nő is, csak elég ritka. Èn hiszek benne.
Szerintem végső soron 100%- ban biztos mindenki csak magàban lehet. Szép dolog a bizalom, kell is hogy meglegyen, de nem szabad vakon bekajàlni mindent a màsiknak hogy nem, ő soha, főleg ha ordítanak a jelek. Aki 100% -ig hisz a pàrja hűségében, az túlsàgosan elbízza magát szerintem. Az ilyenek szoktak leginkàbb pofàra esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!