Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 14 év alatt létezik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 év alatt létezik, hogy valóban sose csalt meg?

Figyelt kérdés

Soha nem merült fel bennem az ellenkezője.

Elképzelni sem tudom Róla illetve annyira szeretem szerelemmel a mi napig, hogy képtelenségnek tartom az egészet.

Bizalmam végtelen hiszen nem szolgált rá az ellenkezőjére.

Ma egy beszélgetésbe kerültünk egy sraccal a témában és borzalmasan lapított a férjem.

Nagxon fura volt. Nem gondolom h tartanom kellene barmitol de elgondolkodtam.

Létezik valóban ennyi évig tartó hűség?

Én nem csaltam meg sose

És meg a gondolat sem merült fel sose mert senki nem tetszik vagy kellene hiszen ot szeretem.

Szerintetek létezik férfi aki tényleg sose csalja meg a párját ?

2017. máj. 5. 17:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan letezik ilyen ferfi, de az mar egyaltalan nem biztos, hogy a te parod ilyen-e.
2017. máj. 5. 17:18
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Például leülhetnél vele megbeszélni, hogy láttad, hogy valami nem stimmelt azon a beszélgetésen és zavar a dolog, szeretnéd, ha őszinte lenne.
2017. máj. 5. 17:22
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

Miért ne létezne? Te sem csaltad meg.

Attól függetlenül is létezhet, hogy a te párod megcsalt-e 14 év alatt.

Anyósomék 25 éve vannak együtt, és egyik sem csalta meg a másikat, szeretik egymást mai napig, látszik rajtuk.

Ritka az ilyen.

A szar meg nem mérce, ami a legtöbb embernél az.. :)

2017. máj. 5. 17:23
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

Egyébként igen, ülj le vele őszintén beszélgetni, hisz láthatóan kételyeid vannak ezzel kapcsolatban a beszélgetés után.

2017. máj. 5. 17:24
 5/20 anonim ***** válasza:
38%
Majd gondolod 14 év után el fogja mondani ha meg is csalt? Olyan szépen fog hazudni te meg el is hiszed mert szereted ő meg nyílván nem akar elhagyni. Nekem az már eleve gyanús hogy lapított. Egyébként meg létezik. Az emberiség max 10% olyan.
2017. máj. 5. 17:50
 6/20 anonim ***** válasza:
82%
5.: mindenki magából indul ki, azért nem kell rögtön leírni valakit, csak mert te szemrebbenés nélkül hazudsz mindenkinek, hogy kerüld a konfrontációt :)
2017. máj. 5. 17:53
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
21 éve vagyok együtt a feleségemmel és soha nem csaltam meg
2017. máj. 5. 17:54
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Aki önként nem vall be ilyen dolgot, arról, száz százalékban nem lehet tudni. A kollégáim nagy részének volt már nő ügye.

Ezek, soha nem derülnek ki és különben, boldog párkapcsolatban élnek.

2017. máj. 5. 18:02
 9/20 anonim ***** válasza:
37%
Ha nem TUDSZ semmit akkor miért akarod keverni a s-art? Fene jo dolgod van?
2017. máj. 5. 18:12
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is, ha nem szolgált rá, hogy az ellenkezőjét feltételezd, ne hidd h megcsalt... én mondom aki aztán a legkevésbé hisz a férfiak hűségében, de mégis ez esetben nem hinném hogy a te férjed ludas. lapított, nem lehet, hogy csak nem érdekelte a téma és amit te lapításnak gondolsz az tulajdonképpen csak annyi volt, h nem figyelt arra, amit beszéltek??
2017. máj. 5. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!