Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai férfiaknak életveszélyes házasodni és gyereket vállalni?
Mai világban egy nő teljesen önálló, fent tudja tartani magát, nincs szükség pasira.
Egy átlagos nő eléggé kelendő, csomó férfi van körülötte, felmegy a netre és csomó férfit találhat.
Így ha valami nem jó neki a kapcsolatban egyszerűen könnyen talál mást. Ha házasság van a szerzett vagyon felét viszi.
Ha gyerek van akkor a felügyeleti jog a nőé és viszi a gyereket, természetesen tartásdíjat kell fizetni.
"de megzsarolni számosat megzsarolnak, hogy vegye el őket, különben le is út, fel is út."
És ez elég indok a házasságra?Nekem nem lenne az.Zsarolóval talán nem kellene egybekelni.
No és mi abban a zsarolás, hogy a nő azt mondja: figyelj, én házasságot akarok és gyerekeket. Családot. Ha te nem ezt akarod, keressünk mást mindketten?
Ez zsarolás? Szerintem egy ésszerű döntés.
Hehe mintha nem azért lenne vége a házasságok naaaaagy nagy részének, mert a pasi félrebaccik...:))
Amúgy nem forradalmi elgondolás, hogy a férfiaknak hihetetlen nagy csapda és veszteség a házasság; kb minden sitcom, stad up előadó és vicclap erre a sztereotípiára épít már évtizedek óta, csak annyi a különbség, hogy eddig azért volt nyígás, mert ha egyszer megházasodsz, akkor aztán soha-soha nem szabadulsz, most pedig azért, mert féltek, hogy ki lesztek dobva.
Oh irónia...
Figyelembe véve, hogy hány nő hal meg házastársi bántalmazásban, a házasság inkább a nőkre nézve életveszélyes.
De igen, az a legnagyobb a világon, hogy nem kellesz a nőknek :D Tökön vagy lőve.
Nem tudom miért hiszik a férfiak, hogy nehezebb kilépni egy 10 éves házasságból, mint egy 10 éves élettársi viszonyból.. pláne gyerekkel..
Csak súgok, a férfiak nagy többsége saját vágyból akar gyereket. Nálunk pl a vőlegényem akar hamarabb és többet. A csoporttársőim mind mondták, hogy minden baba után a férjük nem sokkal később bejelntette, hogy akar mégegyet.
Igen az!!!
Sajnos nem egy férfit ismerek/hallottam, hogy elvált tőle a felesége, vitte a házat, kocsit, pénzt gyerekeket.. Szerencsétlen férfi magára maradt kisemmizve, költözhetett vissza az anyjához, sőt még a nem kevés gyerektartást is nyögheti sok évig. A nő meg persze hamar talált magának párt és nagyon jól eléldegélnek a megtartott házban 3 fizetésből... Nő+új pasi+volt férj gyerektartása.. És nem egy ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!