Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kit mentenétek meg, a szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit mentenétek meg, a szerelmeteket vagy a kozos gyereketeket? Miért?

Figyelt kérdés
En ugy vagyok vele, hogy a paromat mentenem meg.
2017. ápr. 20. 10:27
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
40%
Nem gond,ha neked nem vagyok anya,szerencsére mindenki szerint a családunkban az vagyok. Nem fogom telesírni a párnám,hogy szerinted nem. Az embert nem szeretheti mindenki. Ilyen az élet. :) További szép napot.
2017. ápr. 27. 12:16
 32/38 anonim ***** válasza:
61%

#28:

24. és 26. vagyok, aki a gyereket mentené, de az utolsó rész mellett nem tudok elmenni, ezért szétOFFolom a kérdést, de akkor is leírom.

2 gyerekem van, a kisebbik még csak 8 hónapos.

De szülés után 5 héttel már nem bírtam magammal. Heti 3-4 szex nekem létszükség.

A külsőmmel többet törődöm, mint tinikoromban, és igenis igényem van arra, hogy időnként a párommal kettesben kikapcsolódjunk. Úgyhogy az elméleted már megdőlt.

2017. ápr. 27. 12:19
 33/38 anonim ***** válasza:
47%

#31 Azért remélem a gyereked ezt nem fogja olvasni,mert baromi rosszul esne neki.Ha a gyerek meghal,szomorú,de az élet megy tovább.Pff.....

Hidd el végletekbe esel,azért mert más a gyerekét mentené,nem azt jelenti,hogy szülés után megszünt létezni mint társ,és "csak" anya maradt.Az írásaid alapján inkább társfüggő vagy.

2017. máj. 3. 18:30
 34/38 anonim ***** válasza:
56%

23-as ATYAÉG!!!!!

Egyetértek a 24-essel!

A mentés szó ebben az esetben feltételezem hogy életveszélyét jelez - a gyerekeimet menteném először és ezt elvárom az apjuktól is!

Ahogy pl a gyerekeimet szeretem legjobban a világon, jobban, mint az anyámat, testvéremet, férjemet - mindenkinél jobban szeretem őket!

Volt már, hogy szóba került, így is mondjuk otthon, hogy benneteket szeretlek a legjobban, és emlékszem olyan esetre, mikor a kicsi

lányom rákérdezett a férjemnél és ő azt mondta, hogy őt szereti a legjobban, de közben nézett engem, hogy megsértődöm-e...... Nem sértődtem meg, örülök neki, mert ezt tartom normálisnak, el is várom, hogy így viszonyuljon hozzájuk. Minden gerek megérdemelné, hogy így szeressék, mert ennek kellene lennie a világ rendjének.

Ettől mi még nem szeretjük kevésbé egymást, sőt!

23-as, megnézném a gyerekeid arcát, lelkivilágát (ha lehetne): mit éreznének vajon, ha ezt így előadnád neki(k)?

2017. máj. 4. 14:36
 35/38 A kérdező kommentje:
szó sincs arról hogy valaki nem szereti a gyerekeit attól mert a párját jobban szereti. teljesen normális ez az érzés is.
2017. máj. 4. 19:55
 36/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, èn sehol nem írtam, hogy az, aki szereti a pàrjàt, az ne szerethetnè a gyerekeit is! Nem is èrtem, hogy jutottàl ide....

DE: te kèrdezted, hogy kit mentenètek MEG (magyarul èletveszélyes helyzetből, azzal a feltètelezèssel a hàttèrben, miszerint a nem megmentett fèl esetleg meghal) egyiket vagy màsikat?? Tehàt ne lègy àlszent, burkolt formàban igenis azt kèrdezted, melyiket szereted jobban? Valòszìnűleg làtszik ugyanis, hogy az emberek 110 %-a azt az illetőt mentenè először.

Èn ezen kèrdèsedre vàlaszoltam is. Ùgyhogy nem èrtem a lepontozàs okàt sem, hacsak az nem, hogy a tièdtől eltèrő a vèleményem 😕. Vagy esetleg fàj az igazsàg.

2017. máj. 4. 23:48
 37/38 A kérdező kommentje:
nekem nem fáj semmi, csak sokan úgy bántjátok a válaszolót emiatt, hogy az vaami elképesztő.
2017. máj. 5. 00:33
 38/38 anonim ***** válasza:

Az illető válaszolót azon mondatai miatt bàntjuk, miszerint ha elveszted a gyereked az szomorù, de hàt èdes istenem, az èlet megy tovàbb, gyereked lehet mèg....

Pfffff 😱😲😱

Ilyen embernek inkàbb ne legyen! Illetve örülök, h az èn anyàm nem ilyen!

A pàrjàval töltött 15 èv pòtolhatatlan, azt mondja. Ès a gyerekèvel töltött 15 èv?? Ilyen aspektus eszèbe sem jut -vajon mièrt??

Szerintem nincs is gyereke.

Neked van gyereked, Kèrdező? Vagy teljesen teoretikus a kèrdèsed?

2017. máj. 5. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!