Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kit mentenétek meg, a szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit mentenétek meg, a szerelmeteket vagy a kozos gyereketeket? Miért?

Figyelt kérdés
En ugy vagyok vele, hogy a paromat mentenem meg.
2017. ápr. 20. 10:27
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Jogos :)
2017. ápr. 24. 16:18
 22/38 anonim ***** válasza:
Gyerek sem lehet akárhány, vagyis nem mindenkinek. Az azért egészségügyi dolog is.
2017. ápr. 25. 10:21
 23/38 anonim ***** válasza:
40%
Aki nem a szerelmét/férjét mentené,az nem is szereti igazán. Sosem mentenék meg a társam élete árán mást.Őt nincs az a gyerek aki pótolhatná.(mellesleg azt a gyereket is "neki köszönhetem",ezt illik nem elfelejteni,és valószínűleg nem azért vállaltuk,hogy automatikusan ne ő legyen továbbra is a legfontosabb,hanem az új gyerek.)Inkább meggyászolom amit otthagyok,és lehet még később gyerekünk,de 10-15-20 év jóban rosszban-t nem adnék fel. De ez én vagyok.
2017. ápr. 27. 02:20
 24/38 anonim ***** válasza:
62%
23-as, kérlek, mondd, hogy nincs gyereked, és hogy nem is tervezel...
2017. ápr. 27. 06:21
 25/38 anonim ***** válasza:
34%
de van. és? akkor onnantól a férjemet le kéne sz*rnom és mondjuk bent hagyni egy égő házban,csak azért mert gyerekünk van? hát bocs,de nem. megígértük egymásnak,hogy jóban rosszban,nem hagyjuk cserben egymást soha. az eskü nem úgy hangzik,hogy te vagy a legfontosabb,egészen addig amíg gyerekünk nem lesz,mert onnantól simán hagylak meghalni. gyereket még tudunk csinálni,mellesleg ha ő nem lenne,gyerek sem lenne. ez nem azt jelenti,hogy nem szeretem őket,csak nem felejtem el,ki mellett fogok megöregedni.
2017. ápr. 27. 10:01
 26/38 anonim ***** válasza:
64%
Hát ha a gyerekedet ilyen áron hagynád meghalni egy égő házban, akkor kár volt megszülni...
2017. ápr. 27. 10:07
 27/38 A kérdező kommentje:

#23-25

Valamiert en sem tudnam az ego hazban hagyni a volegenyemet. Iszonyuan potolhatatlan szamomra.

2017. ápr. 27. 10:41
 28/38 anonim ***** válasza:
39%
Ha a gyereket menteném,sosem lenne többet rendes anyja. Tudat alatt hibáztatnám is,mert miatta nem mentettem meg a szerelmemet,mert őt kellett. nekem a párom a másik felem. ha meghalna nem is tudom mi történne velem. valószínűleg többet nem tudnék szeretni senkit és semmit,és depresszióba zuhannék aztán utána halnék rövid időn belül. ezért mondom,hogy nem kell velem egyet érteni,mert a mi kapcsolatunk különleges,egymásnak mi vagyunk a legfontosabb és csak aztán bármi más. az "ősanyák" persze fel fognak háborodni,de azok azok aki a gyerek születése után megszűnnek feleségnek lenni,onnantól ők anyukák és semmi más nem létezik csak babuci babuci kaksi pisike stb. (és persze felháborodnak meg csodálkoznak,ha a férj megunja,hogy már nem is fontos,csak az anyaga kellett és félremegy.)
2017. ápr. 27. 11:20
 29/38 anonim ***** válasza:
70%

Rettentően sajnálom a gyereked :( hogy ennyire nem számíthat a gyámjára (bocs nekem nem vagy anya)

Ha meghalna gyereked mi lenne? Mert itt gyönyörűen leírtad mit veszítenél ha meghalna a férjed. Ne kezd el pocskondiázni azt aki máshogy gondolja hogy ősanya így meg úgy, ez sz***r duma. Hiába érvelsz hogy ilyen meg olyan a kapcsolatotok, összevesznétek bumm, el lehet válni, egy gyerekkel más a helyzet, bármit tehet és mondhat, akkor is a gyerekem marad, 50-60 év múlva is. Azért kíváncsi lennék a férjed is ilyen igazinak érzi e a kapcsolatotokat, vagy r**hodtul el vagy tévedve. (Ezzel azért döfök rajtad amiért piszkálod azt aki anya, nem feleség, kaksi-pisi stb.) Ne kezd el a másik tábort támadni, attól nem lesz jobban igazad, szinte hallom ahogy üvöltve állítod a SAJÁT (nem mindenkié!!!) igazságodat

2017. ápr. 27. 11:34
 30/38 anonim ***** válasza:
40%
Csak mondtam,hogy a mi kapcsolatunk ilyen,nem ordítok semmit,felhoztam egy példát. Nem kell puffogni. És nem kell sajnálni senkit,mi köszönjük,jól megvagyunk így. És nem,egyikünk sem az az azonnal válós fajta,a társunk nem egy eldobható rongy mifelénk.Tehát az a része,hogy a gyerekem mindig az marad,rendben is van,tényleg. De előbb utóbb elköltözik és saját családja lesz,nem engem fog pátyolgatni.A férjem viszont mellettem marad öreg koromig. Ha a gyerek meghalna,szomorú,de az élet megy tovább,lehet még. Egy 40éves embert,akivel már több,mint 15éve együtt vagyunk nem lehet pótolni semmivel. És igen,ő is így gondolja. Különben nem mentem volna hozzá.
2017. ápr. 27. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!