Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok húsvétkor? Együtt vagytok, az egész család?
Szombaton vőlegényem családjával voltam, vasárnap pedig anyukámmal kirándultunk (apukám elment kirándulni külföldre 3 hétre -kihasználja rendesen a nyugdíjas éveket :D )
Hétfőn jött értem a vőlegényem és utaztunk haza.
Nem akart velem kirándulni, meg semmit sem csinálni, mérges lettem volna ha nem esett volna jól nekem a tv előtti semmit tevés. Éjjel azért bepótolta a törődést amikor felébresztett, hogy jól kiengeszteljen :P
Mi együtt voltunk péntektől vasárnapig a férjemmel. Sorozatokat néztünk, együtt játszottunk- jókat nevettünk, főzőcskéztünk, napi 1-2x felnőtt dolgokat csináltunk.... Hétfőn felugrott Bp-re pár órára locsolkodni az édesanyjához, húgához, unokahúgához, aztán jött is haza. Az ő családjában tartják ezt, ez még mindig fura kicsit nekem, de az ő dolga:)
Az azért nem semmi, hogy inkább elmegy, minthogy veled legyen:( Hülye kérdés, hogy van -e gond a házasságotokban, mert egyértelmű, de mi a probléma? Miért megy inkább el, minthogy veled legyen? Nem szoktatok beszélgetni egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!