Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok húsvétkor? Együtt vagytok, az egész család?
Jó család lehet a tiétek, nem ártana azon elgondolkodni, hogy miért nem akar veletek lenni!
Anyukám februárban 56 évesen meghalt, így most apával csak ketten "ünnepelünk", párom most nem lesz itt (távkapcsiban vagyunk 4 éve).
Nem vagyunk vallásosak, nem jelent nekünk semmit a húsvét, nem ünnepeljük. Elég mozgalmas hétvégénk volt, tegnap és tegnapelőtt is elmentünk kirándulni, úgyhogy ma pihenünk, a férjem most meccset néz, én pedig netezgetek egy kicsit aztán olvasok, délután pedig majd együtt csinálunk valamit.
Nekünk nincs problémánk a külön programokkal, de azért erősen elgondolkoznék egy olyan házasságon, ahol a férjem inkább bármi mást csinál, minthogy velem legyen és ezt így szépen az arcomba is vágja.. Ha ez rendszeres, akkor nem tudom, mit keresel még mellette.
Hát, én sem tudom.
Indult reggel azzal, hogy felvetettem a nyaralást. Erre minden okot felhozott, miért nem tud ő ezen gondolkodni. Úgyhogy lejött a mondanivalója lényege. Csak a fiunkat sajnálom.
Egyébként ott tartunk, hogy ő is szívesebben van egyedül, és már én is
A hosszúhétvége mindenkit besavanyít otthon, akik meg aktívkodnak( nagy készülődés-vendéglátás, utazás) nem győzik majd kipihenni hétközben.
Pocsékba megy egy csomó maradék, felszöknek a kilók.
A gyerekek élvezik szerintem egyedül a húsvétot, akárcsak a karácsonyt.
"Csak a fiunkat sajnálom."
Hát igen, azt én is sajnálom, hogy a szülei képtelenek voltak mind a ketten tenni a kapcsolatért, hogy egy működőképes, harmonikus, sírig tartó család legyenek.
Remélem a következményeket levontad, tanulj a hibákból, hogy legközelebb ne kövesd el újra.
Egyébként tényleg jobb lenne, ha minél előbb különválnátok, mert egy gyereknek egy egészséges boldog családra van szükséges, hogy egészséges felnőtt ember váljon belőle.
Egyedul vagyok.Szuleim csavarognak.
Semmi nem tud lekotni,es jar az agyam egy fiun.Varom mar a keddet,hogy dolgozhassak.
Nem igazan foglalkozom evvel az unnepel.
Vasárnap nem feltétlen húsvét, de MIÉRT megy a haerjaval? Nyilván okkal húz el otthonról :)
Egyébként mi Velencében voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!