Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek az Instagramon pozolo babakrol?
Mindket nem velemenyere kivancsi vagyok.
A ferjem folyamatosan követ amindenfele pozolgato, kutyanyelvet nyujtogato lanyokra...volt ebböl konfliktusunk, akkor parat kitörölt, aztan most elkezdte ugyanezt csinalni, mondvan ezeknek sok követöjük van es jol jöhet h többen megismerjek a fodrasz reklamjait...engem egyszerüen zavarnak, nem latom, h ez barmit is elöre vinne...de lehet h csak en vagyok ennyire konzervativ es maradi...es persze feltekeny...
Én akkor követtem ezeket, amikor magányos voltam és rájuk maszturbáltam. Ma már inkább szexelek.
Annyit kell szexelni, hogy ne legyen ilyenre igény. ;)
Engem lányként irritálnak az ilyen lányok. Nekem is van instagramom és nem hiszem el, hogy nem unják már ezt a kutyás-cicás képeket, illetve azt a fejre tevős virágfűzért. Nekem full ciki lenne ilyet kitenni magamról. Persze az elején poén, de komolyan, már mindenkinek van mar ilyen kepe, nagyon ciki.
Egyébként instagramon sokan megnyílnak. Ugye Facebookon sok olyan ismerősünk van, idősebbek, szülők stb, akik előtt gázos lenne merész képeket posztolni. Az instagramnak más korcsoport a megcélozottja, azonna felületen éppen ezért mindenki sokkal szabadabb és bevállalósabb képeket is feltesznek magukról. Számukra nem az emberi kapcsolatok jelentik az életet, hanem a követők száma. Egyszerűen szánalmasnak tartom őket.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!