Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lenne a helyes?
Én azt nem értem ilyenkor, hogy gondolom nem az utóbbi időszakban lett ilyen, hanem ő eleve ilyen jellem volt: gondolom korábban sem igényelte többet a társaságod/programokat stb.
Az is furcsa egyébként számomra, hogy egyáltalán magáróla gyerek témáról/családalapításról mégis hogy a fitty fenébe csak a házasság után kerül sor??
25 vagyok, de ezek számomra alapvető kérdések... És ez alapján mérlegelek egy igent a lánykérésre pl.
Amúgy válaszolva is, ha nem vagy boldog, és nem akar változtatni a helyzeten, ráadásul neked más terveid/céljaid vannak, akkor az is egyértelmű, hogy nincs közös metszet kettőtöknek a jövőre nézve.
Vagy maradsz vele és szeretőzöl, ahogy valaki írta. ( Bár szerintem még épp időben lennél szerelemből házasodni, nem szeretőt keresni)
25N
A 2-essel értek egyet.
Az ilyen idióta antiférfi mellett lelkiismeretfurdalás nélkül tarts szeretőt, elvégre ez a férjimitátor kiharcolta magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!