Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A postaladankba bedobtak egy välasztasi ajändekot (Ausztriäban lakunk) egy fekete kis müanyag tollat. Mondta is a ferjem a tollra, hogy vacak, erre en: szerintem helyes, jo lesz nekem. Erre ö: Neked ajändekozom. Normälis?
Neked adta a tollat, mert neki nem tetszik, Neked meg igen.
Gagyi ajándék, kifejezte, hogy ronda. Ez csak ennyi.
De állampolgárságot intézhetné..
Azt miért nem teszi? Olyan sokba kerül?
A problémátok gyökere mélyebb mint az a toll.....bár én nem sértődtem volna meg ezen.....
Üljetek le beszélgetni sztem.
A férjed meg osztrák gondolom. Na ezért nem mennék hozzá külföldihez, velem aztán ne fölényeskedjen senki.
20 év után ráadásul ennél többet várna az ember a házastársától. Jogosan vagy kiakadva.
Jézusom, ne haragudj, de te nem vagy normális!
Szegény férjed...
Ja:)
Nekem is az ugrott be, hogy hülyéskedett,ha ennyire tetszik,hát neked adom, vigyed...
De sejtem, hogy csak a kérdező tudja, miért bántja ez ennyire,más is lehet itt még...
1, Ez szimpla hiszti.
2, Ha nincs munkád, akkor nyilván jovedelmed se. Nyilván nincs kidobni valo pénze, hogy állampolgárságot vásároljon neked. Mondjuk nem is értem, hogy minek.....
És az nem jutott eszedbe, hogy csak poénkodott?
Erről bocs, de a következő vicc jutott az eszembe:
Feleség veszekszik a férjével:
Elegem van belőle, hogy szerinted minden csak a tiéd! Mindig azt hallom, hogy a te tévéd, a te távirányítód, a te söröd! Igenis mindenünk közös! Mi a francot a keresel abban a szekrényben?!!
- AZ ALSÓGATYÁNKAT.
Szerintem egyszerüen túlreagáltad, és fölöslegesen csinálsz problémákat.
Ha ennyire nem érted a hülyéskedést, akkor a férjedet csak sajnálni tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!