Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik családos férfiak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik családos férfiak és hosszabb ideje külföldön dolgoznak, valljátok be itt névtelenül! Tartotok kint szeretőt, barátnőt, jártok prostituáltakhoz?

Figyelt kérdés

Vagy akár a másik oldal is érdekel, az otthon hagyott elmagányosodott nők oldaláról a téma. Meséljetek :)

Az én párom, megismerkedésünk előtt, szingli pasiként sokáig dolgozott Hollandiában és mesélte, hogy a magyar kollégái szinte mind eljárt k.urvázni, közbe meg az asszonyok itthon voltak és nevelték a gyerekeket.

2017. márc. 10. 15:40
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
10-es, mivel magyarazod? Hol vagy "olyankor" ?
2017. márc. 10. 16:24
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
Hidd el, hogy számtalan lehetőség van rá és még különösebb magyarázatra sem szorulsz. Ha túl sok a magyarázat vagy a hazugság csak lebuktatod magad. Ésszel kell csak csinálni.
2017. márc. 10. 16:26
 13/25 anonim ***** válasza:
79%

Nem lennék távkapcsolatban és pont.

Vagy együtt élünk, vagy ha nem, akkor az nem párkapcsolat.

Ennek ellenére volt, hogy a páromnak hosszabb időre (bő egy hónap) külföldre kellett mennie dolgozni. Ennyit még pont kibírtunk úgy, hogy minden nap beszélgettünk legalább egy órát és kb. félidőben vett nekem egy repjegyet, hogy egy hosszú hétvégére ki tudjak hozzá menni.

2017. márc. 10. 16:34
 14/25 anonim ***** válasza:
63%
6. remélem a párodnak is vannak ilyen igényei...
2017. márc. 10. 20:19
 15/25 anonim ***** válasza:
27%

Köszönöm!

Én is hasonló jókat kívánok neked!

2017. márc. 10. 20:22
 16/25 anonim ***** válasza:
67%

15. Most arra mit vársz, hogy megcsalod a háta mögött? Te is tipikusan az a fajta vagy aki szerint neked szabad, de a másik félnek nem? Miért is?

Tudod nekünk jó és kielégítő együtt, nincs másokra szükségünk. Ellentétben veled.

2017. márc. 10. 20:28
 17/25 anonim ***** válasza:
24%

Mondtam, hogy köszönöm... azt csinál az asszony otthon, amit akar... ha ő is félre akar menni amíg nem vagyok otthon engem nem zavar.

Így már biztos lenne, hogy ki van elégítve mindenki és még a változatosság is meglenne...

2017. márc. 10. 20:31
 18/25 anonim ***** válasza:
54%
Most nem azért, de így mi értelme annak, hogy együtt vagytok? Ha mindenki csak félrekefélget?
2017. márc. 10. 20:39
 19/25 anonim ***** válasza:
23%

Nem mindegy az neked?

2017. márc. 10. 20:39
 20/25 anonim ***** válasza:
57%
Egy szimpla kérdés volt, nem kell megsértődni:). Nekem 8. Azért remélem nem sűrűn jártok majd nemibeteg gondozóba, csak hogy ne terjesszétek a világban.
2017. márc. 10. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!