Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lányok, ti férjemnek hívjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti férjemnek hívjátok a párotokat?

Figyelt kérdés

Nem mindenki hívja férjemnek, van aki csak páromnak. Én már nagyon várom, hogy a "párom" szót lecserélhessem:)

Vagy rajtam kívül senki nem gondolkodik ilyenen? :D

2017. febr. 8. 11:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A becenevén szoktam szólítani.

Ha mással beszélgetek róla, akkor is általában a nevén emlegetem, általában tudják, hogy kiről van szó. Ha biztosan tudom, hogy az akivel beszélek nem ismeri, akkor szoktam mondani, hogy a párom vagy a férjem, végülis teljesen mindegy, egy és ugyanazt a személyt jelenti. NYilván mikor összeházasodtunk, akkor én is büszkén mondtam, hogy a férjem, mert újdonság volt. De attól ugyanúgy a párom maradt, remélem ez még sokáig így is lesz.

2017. febr. 10. 10:14
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Én soha nem hívtam páromnak.

ha bemutattam, akkor mindig elmondtam az aktuális kapcsolati státuszt: barátom, vőlegényem, férjem.

A férjem is aztmondta, hogy nagyon utálja a "párom" kifejezést, mert nem lehet tudni, hogy mi van az adott emberek között.

A legdurvább, hogy valaki (hetero) a barátnőjét "partnerem"-ként mutatta be. Mintha egy üzleti vállalkozást csinálnának közösen.

2017. febr. 10. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:
40%
Párja zokninak és a galambnak van.
2017. febr. 14. 01:45
 14/15 A kérdező kommentje:
galambom:)
2017. febr. 14. 01:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Hű, engem a "pármom"-ozástól kiráz a hideg. Párja a bagolynak meg a gólyának van szerintem. Régebben nem használták ezt ilyen sűrűn az emberek, vagy csak nekem nem tűnt fel? Vagy régebben ritkább volt a házasságon kívüli tartós kapcsolat, bár akkor meg élettárs-at mondtak.

Soha nem hívtam páromnak a mostani férjemet. Először talán barátomként emlegettem, aztán "emberem" lett, majd vőlegényem, most meg hát ugye férjem.

2017. febr. 15. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!