Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Segítene, aki volt már ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene, aki volt már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem kívánom a férjemet szexuálisan. Ő természetesen nyaggat, hogy legyen szex, de nem tudok együtt lenni vele. Helyre hozható még ez valahogy?
2017. febr. 7. 13:54
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
fáradt voltam,kimerült,veszekedtem,morogtam. meg hát a kisbaba volt az első
2017. febr. 7. 15:19
 22/27 anonim ***** válasza:
84%
Egyedül nem tudod helyrehozni, és a jelek szerint ő túl önző ahhoz, hogy parter legyen ebben.Ennek a házasságnak tovább nincs értelme, ha csak neked kell változni szerinte.Én lépnék, le.Szerintem gondold végig.
2017. febr. 7. 15:31
 23/27 anonim ***** válasza:
88%

Őszintén drága!

Te mire tartod ezt a herét?

Jó apa? nem

jó férj? nem

jó lakótárs? (miután bacik mindenre) nem

legalább a szex jó?

Figyelj: neki sokkal nagyobb szüksége van rád, mint neki rá.

Ha kirakod, neked csak kevesebb mosatlanod lesz.

Ő viszont perkálhatja a gyerektartást, és emellett saját magáról is gondoskodnia kell.

2017. febr. 7. 17:38
 24/27 anonim ***** válasza:

Szóval, kizártad az életedből, összetörted, és most csodálkozol, hogy olyan lett, amilyenné tetted. Azzal meg hogy a sok férfigyűlölő femináci még igazat is ad neked, mert ugye mind ugyanezt tette a férjével, vagy azt sem tudja mi az a házasság, még külömbnek is érzed magad.

Döntsd el, hogy akarsz-e válni? Csak ez a kérdés. Ne félj tőle, mindenki téged igazol majd, és sajnálni is fognak, közben meg együtt gyűlölhetitek a csúnya, rossz férfiakat...

2017. febr. 12. 16:28
 25/27 anonim ***** válasza:

Meséld már el nekem, ha már úgyis ilyen jól ismersz, miből és mivel zártam ki a férjem?

akár privátban

2017. febr. 12. 18:33
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Én nem írok rád (sem). Arról nem is beszélve, hogy melyik regisztrációdra írjak? Legalább két névvel szerepelsz itt. Nem te vagy az első, és az utolsó sem. De az hogy ennyire nem figyelsz, hogy melyikről kellene írnod, sokmindent elárul rólad.
2017. febr. 12. 20:47
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem ez a mondat ütötte meg a fülem: "legutóbbi beszélgetésünkkor pedig előjött, hogy már esküvő előtt le kellett volna lépnie, csak nem tette,mert nem volt elég tökös." Nem tudom, hogy jött létre ez a házasság, de lehet ti tényleg nem vagytok egymáshoz valók. Ha ez igaz, akkor alapjaiban van a gond és szerintem nem fogjátok tudni megjavítani az egészet.
2017. febr. 16. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!