Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Segítene, aki volt már ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene, aki volt már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem kívánom a férjemet szexuálisan. Ő természetesen nyaggat, hogy legyen szex, de nem tudok együtt lenni vele. Helyre hozható még ez valahogy?
2017. febr. 7. 13:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
74%
Tudod mi miatt érzed így?Én is éreztem ilyet,de amint kiküszöbölték ami miatt kialakult ez bennem helyre jött.Azota minden rendben
2017. febr. 7. 13:56
 2/27 anonim ***** válasza:
37%
Egy válóperes ügyvéd, sokat tud tenni a nyugalmad érdekében.
2017. febr. 7. 13:56
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Mást sem? mer akkor hormon... mennyi idős vagy? változékony a helyzet vagy folyamatosan fennáll? mit tudom én.. a ciklus befolyásolja?

Hirtelen volt a változás vagy folyamatosan romlott? Régen milyen volt? Történt valami kardinális változás az utóbbi időben?

2017. febr. 7. 13:57
 4/27 anonim ***** válasza:
62%
Valami szakemberhez elmehetnél. A nőgyógyásznál kezdd, aztán, ha nem sikerül, meg lehet próbálni egy szexológust.
2017. febr. 7. 14:08
 5/27 A kérdező kommentje:

régen jó volt. csak megszületett a gyerekünk, kevesebb idő jutott rá. meghíztam, aztán elkezdett szóban bántani,hogy kövér vagyok,semmirevaló a munkám,nem tudok gyereket nevelni. most ősszel azt mondta nekem,nem tart nőnek és nem szeret. mikor mondtam neki,hogy ez szarul esett,akkor nem értette,miért.olyasmi alkatú nőkre fújjog,mint én vagyok.hogy gusztustalan. és tudom azt,hogy nem tetszem neki. évek óta nem ölelt át csak úgy, a kezem nem fogja meg, nem csókol meg. itthon semmit nem segít, mert ő dolgozik. nem mellesleg én is 8 órában, mellette a gyereket szinte egyedül én nevelem, egyetemre járok, háztartást vezetek. reggel fél 6kor indul a napom, etse rákérdez fél 10kor,miért alszok el. a gyerekkel is csak morog, nem ül le vele játszani. szerinte van valakim, és nem tudom meggyőzni, hogy sosem léptem félre. legutóbbi beszélgetésünkkor pedig előjött, hogy már esküvő előtt le kellett volna lépnie, csak nem tette,mert nem volt elég tökös.

biztosan bennem is van hiba,én is hülyén viselkedtem a házasságunk alatt,csináltam én is hülyeséget. de ezek után már én nem kívánom az együttlétet.

2017. febr. 7. 14:08
 6/27 anonim ***** válasza:
95%
Es o csodalkozik? :D En is a valoperes ugyvedre szavazok.
2017. febr. 7. 14:11
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát így teljesen érthető.En sem kívánnam a helyedben.Ha nincs meg az érzelmi és testi gyengédség nem is megy szerintem
2017. febr. 7. 14:12
 8/27 A kérdező kommentje:
megőrülök lassan egy ölelésért,egy simogatásért.de egyszerűen nem visz rá a lélek,hogy a férjemhez forduljak.neki már elmondtam,hogy erre vágyom,nem történt semmi. szex után is legördül rólam és nezzük a tvt tovább.
2017. febr. 7. 14:14
 9/27 anonim ***** válasza:
82%
Drága, ezeket miért nem írtad le a kérdésben? Szerencsétlen válaszolók találgatnak, találgatunk, pedig egyértelmű a helyzet. Szar a házasságod. A férjed rendszeresen megaláz női mivoltodban, nem kezel nőként, az otthoni munkában többnyire egyedül vagy. Fizikailag és érzelmileg is kimerültél. Ennyi. Én mindig azt javaslom, meg kell próbálni megmenteni a házasságot, főleg, ha gyerek is van. Nem lesz könnyű.
2017. febr. 7. 14:22
 10/27 A kérdező kommentje:
de hogyan,mikor már semmit nem érzek iránta?
2017. febr. 7. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!