Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Segítene, aki volt már ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene, aki volt már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem kívánom a férjemet szexuálisan. Ő természetesen nyaggat, hogy legyen szex, de nem tudok együtt lenni vele. Helyre hozható még ez valahogy?
2017. febr. 7. 13:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%

Te jó ég, teljesen természetes, hogy nem kívánod! Én le is hánynám, az biztos, annyira undorító, ahogy veled viselkedik.

Én is az ügyvédre szavazok. Nem maradhattok ilyenember mellett. Ez lesz a legjobb neked és a kicsidnek is. Szabadulj meg tőle, és rá se nézz többé. Azt se érdemli meg!

2017. febr. 7. 14:26
 12/27 A kérdező kommentje:
azt is mondta,ha nem főzök,mosok rá,akkor minek nősült meg.és ő roppant viccesnek tartja ezt a beszólást.
2017. febr. 7. 14:34
 13/27 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem kuldd haza az anyjahoz. Vagy fogadj fel a penzebol egy bejaronot bucsuajandeknak es lepj le a gyerekkel.
2017. febr. 7. 14:39
 14/27 anonim ***** válasza:
69%
Fura, hogy a férjednek van kedve viccelődni, miközben a házasságotok lényegében halott. Az alapjaitól kellene úrakezdeni ezt a házasságot. Ha partner benne, próbáljátok meg! Ha nem... Akkor hamarosan elvált nő leszel.
2017. febr. 7. 14:40
 15/27 A kérdező kommentje:
ő mondta,hogy próbáljuk meg.de ez azt takarja,hogy ugyanúgy nem segít semmit,nem foglalkozik a gyerekkel.csak rajongjam körül, főzzek neki finomakat és természetesen legyen naponta szex. az hogy nekem mire lenne szükségem,le van sz...va.
2017. febr. 7. 14:43
 16/27 A kérdező kommentje:
ja és azt is mondta,hogy ő havi 10ezerért kapna bejárónőt,aki kevesebbe kerülne havonta,mint én
2017. febr. 7. 14:45
 17/27 anonim ***** válasza:
53%
Hat akkor hajra! A prostik meg annyiszor szexelnek majd vele, ahanyszor csak tud fizetni. De lehetoleg perelj el tole mindent, hogy ne fussa neki azert olyan sok alkalomra :DD
2017. febr. 7. 14:49
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
Már bocs, de te nagyon h.lye vagy, ha még kicsit is hiszel ebben a "kapcsolatban"...amiket írtál...hát legyen több büszkeséged, találsz majd normális partnert, ne alázd magad tovább, mielőbb lapát!!
2017. febr. 7. 14:52
 19/27 anonim ***** válasza:
40%

"bennem is van hiba,én is hülyén viselkedtem a házasságunk alatt,csináltam én is hülyeséget"

megtudhatnánk mik voltak azok a hülyeségek?

mielőtt itt mindenki eltemetné a férjet, jó lenne tudni az előzményeket is.

2017. febr. 7. 15:15
 20/27 anonim ***** válasza:
83%

Ez a pasi nem szeret teged...

Nekem is volt egy ilyen. Evekre hazavagta az onbizalmamat sot a kovetkezoket is megmergezte mert nullanak ereztem magam es ez sokmindenre kihatott. Most egyutt vagyok egy pasival aki a tenyeren hordoz.

En joban vagyok az exeimmel de az az egy az akit ha meglatok a varosban elfordulok hogy ne vegyen eszre... nagyon gaz ez...

2017. febr. 7. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!