Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene, aki volt már ilyen helyzetben?
Te jó ég, teljesen természetes, hogy nem kívánod! Én le is hánynám, az biztos, annyira undorító, ahogy veled viselkedik.
Én is az ügyvédre szavazok. Nem maradhattok ilyenember mellett. Ez lesz a legjobb neked és a kicsidnek is. Szabadulj meg tőle, és rá se nézz többé. Azt se érdemli meg!
2017. febr. 7. 14:26
12/27 A kérdező kommentje:
azt is mondta,ha nem főzök,mosok rá,akkor minek nősült meg.és ő roppant viccesnek tartja ezt a beszólást.
Szerintem kuldd haza az anyjahoz. Vagy fogadj fel a penzebol egy bejaronot bucsuajandeknak es lepj le a gyerekkel.
2017. febr. 7. 14:39
Fura, hogy a férjednek van kedve viccelődni, miközben a házasságotok lényegében halott. Az alapjaitól kellene úrakezdeni ezt a házasságot. Ha partner benne, próbáljátok meg! Ha nem... Akkor hamarosan elvált nő leszel.
2017. febr. 7. 14:40
15/27 A kérdező kommentje:
ő mondta,hogy próbáljuk meg.de ez azt takarja,hogy ugyanúgy nem segít semmit,nem foglalkozik a gyerekkel.csak rajongjam körül, főzzek neki finomakat és természetesen legyen naponta szex. az hogy nekem mire lenne szükségem,le van sz...va.
16/27 A kérdező kommentje:
ja és azt is mondta,hogy ő havi 10ezerért kapna bejárónőt,aki kevesebbe kerülne havonta,mint én
Hat akkor hajra! A prostik meg annyiszor szexelnek majd vele, ahanyszor csak tud fizetni. De lehetoleg perelj el tole mindent, hogy ne fussa neki azert olyan sok alkalomra :DD
2017. febr. 7. 14:49
Már bocs, de te nagyon h.lye vagy, ha még kicsit is hiszel ebben a "kapcsolatban"...amiket írtál...hát legyen több büszkeséged, találsz majd normális partnert, ne alázd magad tovább, mielőbb lapát!!
2017. febr. 7. 14:52
"bennem is van hiba,én is hülyén viselkedtem a házasságunk alatt,csináltam én is hülyeséget"
megtudhatnánk mik voltak azok a hülyeségek?
mielőtt itt mindenki eltemetné a férjet, jó lenne tudni az előzményeket is.
2017. febr. 7. 15:15
Ez a pasi nem szeret teged...
Nekem is volt egy ilyen. Evekre hazavagta az onbizalmamat sot a kovetkezoket is megmergezte mert nullanak ereztem magam es ez sokmindenre kihatott. Most egyutt vagyok egy pasival aki a tenyeren hordoz.
En joban vagyok az exeimmel de az az egy az akit ha meglatok a varosban elfordulok hogy ne vegyen eszre... nagyon gaz ez...
2017. febr. 7. 15:16
Kapcsolódó kérdések: