Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben van még remény a házasság megmentésére? /Nem tervezett baba. /
Már van 3 gyermekünk én pedig terhes lettem. A férjem meg sem fontolta, hogy megtartsuk, én viszont meg szeretném tartani. A férjem kijelentette, hogy vagy abortusz vagy válás és elköltözött a testvéreihez, hogy "gondolkodni hagyjon".
Fogalmam sincs, hogyan beszélhetnénk ezt meg. Van egyáltalán kiút ebből a helyzetből?
hogy védekeztetek?
az ultimátuma nem tetszene de ha egyedül nem tudsz majd 4 gyereket ellátni, akkor muszáj leszel elvetetni
Csak érzelmeskedés miatt akarod megtartani, vagy dolgozol olyan jó helyen hogy a férjed túlórái nélkül is etesd?
Hogy ill. Ki védekezett?
Hormonos spirálom van.
Nem az anyagiakra vagyok kíváncsi, azt eddig is én oldottam meg. Inkább az érdekelne, hogy van-e még remény vagy mindenképp válás lesz.
Ennyi infóból, háttérkörülmények ismerete nélkül erre nem lehet válaszolni.
Nyilván nem a Marsra ment, próbálj meg beszélni vele, próbáld meg az érveidről meggyőzni stb.
Nem veszi fel a telefont sem.
Az egyik testvérével beszéltem, szerinte már az első gyerek se kellett volna és reméli, hogy válunk és ő visszakapja a testvérét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!