Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben van még remény a házasság megmentésére? /Nem tervezett baba. /
Már van 3 gyermekünk én pedig terhes lettem. A férjem meg sem fontolta, hogy megtartsuk, én viszont meg szeretném tartani. A férjem kijelentette, hogy vagy abortusz vagy válás és elköltözött a testvéreihez, hogy "gondolkodni hagyjon".
Fogalmam sincs, hogyan beszélhetnénk ezt meg. Van egyáltalán kiút ebből a helyzetből?
Elvetetném a gyereket, mert 4 gyereket nem tudnák egyedul felnevelni (nekem 2 van) és azonnal beadnám a válopert és lecseréném a zárt az ajtón. Tobbé nem is keresném. Ilyet soha sem tudnák neki megbocsájtani.
28N
Igazából én azt nem értem csak, hogy mi a bánatot akarsz ezen megmenteni? Mi menteni való van ezen a kapcsolaton?
Ultimátumokat adtok egymásnak, fenyegetőztök, zsaroltok, mit kell ezen menteni? HA annyira akarod, felneveled a gyereket egyedül (de szép élete lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!