Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben van még remény a házasság megmentésére? /Nem tervezett baba. /
Már van 3 gyermekünk én pedig terhes lettem. A férjem meg sem fontolta, hogy megtartsuk, én viszont meg szeretném tartani. A férjem kijelentette, hogy vagy abortusz vagy válás és elköltözött a testvéreihez, hogy "gondolkodni hagyjon".
Fogalmam sincs, hogyan beszélhetnénk ezt meg. Van egyáltalán kiút ebből a helyzetből?
Megmondom mi a helyzet. A pasid egy szem.tláda hogy olyan helyzetbe hoz, hogy dönts a gyermeked (akármilyen pici is) és a férjed között.
A gyereket megtartanám, a pasit meg ejteném.
Nézd, nem vagyok a családok felbontásának a híve, de ahogy a férjed viselkedik, én elválnék, függetlenül attól, hogy megtartod-e a babát, vagy sem.
Az egy dolog, hogy neki ez a véleménye, de ezt empatikusan, intelligensen, ember módjára is meg lehetne beszélni - nem úgy, hogy élből elköltözik az ember, és nem szóltok egymáshoz. Szerintem 3 gyerek és jópár év házasság után ez minősíthetetlen hozzáállás.
Akiben nincs annyi érzelmi intelligencia, hogy az ilyen helyzeteket megbeszélni kell, nem sértődéssel lerendezni, az a jövőben mit fog tenni? Oké, hogy vannak elvei, van véleménye, és nem akar belőle engedni, de mi lesz a következő? Ha nem tetszik neki, hogy a gyerek mit akar tanulni, hova megy egyetemre, milyen barátot/barátnőt hoz haza, milyen szakmát tanul, milyen munkája van... majd azokra is bevágja a sértődést és nem beszél velük? Mert hidd el, aki a saját feleségével képes ezt tenni, az a gyerekeivel sem viselkedik másképp...
Spirál. Tehát te kurtad el, és neki nincs is beleszolása..megértem ha otthagy. Mellesleg mindezt ugy h feminista vagyok.
Ha te dolgozol..akkor ő vigyáz a gyerekekre?
Utolso az a koze hogy altalaban a noi felet vedem.
De itt a pasi ugy tudta vedve van, nem csuszhat be gyetek. Meg ha nem is szandekosan, de a kerdezo jol atvagta a fickot. Azert spiral mellet teherbe esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!