Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen helyzetben van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben van még remény a házasság megmentésére? /Nem tervezett baba. /

Figyelt kérdés

Már van 3 gyermekünk én pedig terhes lettem. A férjem meg sem fontolta, hogy megtartsuk, én viszont meg szeretném tartani. A férjem kijelentette, hogy vagy abortusz vagy válás és elköltözött a testvéreihez, hogy "gondolkodni hagyjon".

Fogalmam sincs, hogyan beszélhetnénk ezt meg. Van egyáltalán kiút ebből a helyzetből?

2015. aug. 31. 14:04
1 2 3
 11/24 Mumusan ***** válasza:
62%

Megmondom mi a helyzet. A pasid egy szem.tláda hogy olyan helyzetbe hoz, hogy dönts a gyermeked (akármilyen pici is) és a férjed között.

A gyereket megtartanám, a pasit meg ejteném.

2015. aug. 31. 15:52
 12/24 Mumusan ***** válasza:
90%
Jahm, a tesója meg nem az ujjából szopta hogy egy is elég lett volna....hanem a férjedtől..
2015. aug. 31. 15:53
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretne megtartani a gyereket, akkor nem lehet kompromisszumot kötni. De azért az anyagiakat jól gondold át négy gyerek felnevelése nem kevés pénz. Mondjuk konkrettaban is leirhattad volna hogy miért nem akarja.
2015. aug. 31. 17:29
 14/24 anonim ***** válasza:
96%
Nem, ilyen hozzáállással (fenyeget a válással, elköltözik, a testvérének ilyeneket mond) én nem gondolkoznék azon, akarom-e még ezt az embert magam mellett tudni. Valóban, neki egyet sem kellett volna szülni, de már késő bánat. Simán hátat fordít neked a bajban, és úgy hagyja hátra a 3 gyerekét, mintha semmi köze nem lenne hozzájuk. Mintaapa és mintaférj.. Én gondolkodás nélkül válnék, a babát pedig annak fényében tartanám meg, hogy tudom-e vállalni egyedül, vagy nem. Gyerektartás esetén nem kapsz több pénzt 4 gyerekre, mint háromra, úgyhogy tényleg csak a saját anyagi helyzeted alapján érdemes tervezned.
2015. aug. 31. 18:14
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

Nézd, nem vagyok a családok felbontásának a híve, de ahogy a férjed viselkedik, én elválnék, függetlenül attól, hogy megtartod-e a babát, vagy sem.

Az egy dolog, hogy neki ez a véleménye, de ezt empatikusan, intelligensen, ember módjára is meg lehetne beszélni - nem úgy, hogy élből elköltözik az ember, és nem szóltok egymáshoz. Szerintem 3 gyerek és jópár év házasság után ez minősíthetetlen hozzáállás.

Akiben nincs annyi érzelmi intelligencia, hogy az ilyen helyzeteket megbeszélni kell, nem sértődéssel lerendezni, az a jövőben mit fog tenni? Oké, hogy vannak elvei, van véleménye, és nem akar belőle engedni, de mi lesz a következő? Ha nem tetszik neki, hogy a gyerek mit akar tanulni, hova megy egyetemre, milyen barátot/barátnőt hoz haza, milyen szakmát tanul, milyen munkája van... majd azokra is bevágja a sértődést és nem beszél velük? Mert hidd el, aki a saját feleségével képes ezt tenni, az a gyerekeivel sem viselkedik másképp...

2015. aug. 31. 19:37
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
Egy ilyen kijelentés és viselkedés után mindenképp elválnék tőle. Ha a baba mégsem marad meg, akkor is. Egy ilyen ember nem érdemel meg téged. A gyerekeidet sem.
2015. aug. 31. 20:04
 17/24 Missi_Key ***** válasza:
1%

Spirál. Tehát te kurtad el, és neki nincs is beleszolása..megértem ha otthagy. Mellesleg mindezt ugy h feminista vagyok.

Ha te dolgozol..akkor ő vigyáz a gyerekekre?

2015. aug. 31. 23:47
 18/24 anonim ***** válasza:
96%
Nem, utolsó, te nem feminista vagy, hanem buta. Mi köze egyáltalán a feminizmusnak a kérdéshez..? Szexuális kapcsolatban a pár közösen dönt arról, milyen védekezési módszert használ (ha a férj nem tartja elég biztosnak a spirált, gumit is húzhatott volna mellé), és mindkét fél felelőssége a gyerek. A te logikádat követve a férj a hibás, mert nem védekezett, úgyhogy egy szava sem lehet, amiért a nő teherbe esett.
2015. szept. 1. 01:48
 19/24 Missi_Key ***** válasza:
2%

Utolso az a koze hogy altalaban a noi felet vedem.

De itt a pasi ugy tudta vedve van, nem csuszhat be gyetek. Meg ha nem is szandekosan, de a kerdezo jol atvagta a fickot. Azert spiral mellet teherbe esni...

2015. szept. 1. 22:20
 20/24 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó te ritka nagy bar*m vagy. NINCS olyan módszer,ami 100%-osan véd, bár minimális az esélye, de felelőségteljes tablettaszedés, normálisan felhelyezett spirál esetén is teherbe lehet esni(nőgyógyászok mondják,mielőtt elkezdenél kötekedni). Spirál esetén még az sincs, mint a tablettánál,hogy biztos nem vette be rendesen az illető. Azt felrakják és annyi, onnantól kezdve nem tudja egy nő csökkenteni a hatékonyságát,mint egy tablettánál mondjuk te észlény. Én türelmes ember vagyok, de te most felhúztál rendesen...
2015. szept. 1. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!