Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, akik házasságban élnek! Miért van az, hogy ha a párotok bármilyen kritikát fogalmaz meg, arra a megsértődés az azonnali reakció?
Én jól viselem a kritikát, ha
-Finoman fogalmaz a párom
-Ha mellette azt is elmondja, ami JÓ
-Ha időben jelzi, nem pedig az van, hogy évekig lelkesen bólogat valamire, aztán váratlanul tör ki
Nem viseli el a kritikát , bármilyen formában is hozod fel.
Elég sok ilyen nő van. Egyenesen támadásnak veszik ha valamit mersz mondani, még ha szép hangnemben is mondod. Avagy ha szépen mondod többször, akkor sincsen foganatja.
Én 10 évig bírtam aztán én sem szóltam semmiért, inkább minthogy csak a veszekedés legyen megint. De aztán beláttam ez így nem mehet tovább és elváltam.
Ugyanazt éreztem amit te írsz hogy : "az idősebb férfiak ezért parasztok a nejeikkel...azt hiszem"
Mondtam én nem leszek ilyen, én nem akarok olyan lenni aki nem vagyok, mert a rosszat hozta ki belőlem csak. Ennek nem így kéne működni. Sajnos ahogy telnek az évek egyre jobban azt látom körülöttem hogy a nők akiket "angyaloknak" hittem régen , azok sajnos nem azok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!