Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondtam, hogy szeretem de semmi reakcio?
Szerintem ne görcsölj rá a témára, jön ez majd magától. :)
Nekem exemmel úgy volt, hogy elég viharos volt a kapcsolatunk: barátok voltunk, és olyan pillanatok alatt jöttünk össze, hogy nem nagyon tudtam követni érzelmileg a dolgot. Mikor ő először mondta nekem, hogy szeret, akkor jóformán reagálni sem tudtam, leginkább mint aki nem is hallott semmit. :D Mert nekem akkor még korai volt, és nem voltam benne biztos, hogy őszintén meg tudnék rá felelni.
Na, ezen ő totálisan kiborult, bár nekem egy szóval vagy reakcióval sem említette a dolgot. Egyszerűen később, mire én eljutottam odáig, hogy ki mertem mondani a dolgot, már nem érdekelte, nem reagált rá, a max reakció annyi volt, hogy "az jó". Hónapokkal később derült ki, hogy ő direkt nem mondja soha, mert hát én nem reagáltam neki, mikor először szerelmet vallott, és ez neki mennyire fájt...
Igazából arra akarok ezzel, hogy ne hagyd, hogy az ilyen dolgok elsikkadjanak. Nem baj az, ha nem egyszerre jutottatok el a kimondásig (szerintem semmi gond nincs a fent leírt szituval), de most már fontos lesz, hogy ne maradjanak kimondatlanul a dolgok, mert ahogy az én példámon is látszik, könnyen lehet apróságokból is nagy félreértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!