Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihűlt házasság? Mit tegyeke
Persze magadert meg egy masik faxert ugye ?
A csori gyerekek....
Latom ratapintottam a lenyegre azert lettel merges.
Nezzek magamba ezen jot nevettem.
Te teszel anonim oldalon fel kerdest mert kihult a hazassagod es viszket a masik pasi itan.
Szerintem te nezz magadba de ezt erzed ezert kerdezel mert megszolalt a lelkiismereted tudod rossz uton jarsz es itt varod a feloldozast.
Megsugom nem kapsz
Ha elhagyod a ferjed akinek felelotlenul szultel es gyerekeid apja mar ha az akkor a belhet te viszed 100% ezt jol jegyezd meg
Nem nagyon értelek. Hozzámentél egy emberhez, akivel soha nem működött a kapcsolatod. Mit vártál? Nem jöttetek ki jól, ráadásul ha egyszer egy monogám kapcsolatban megcsalás történik, akkor ott annak a kapcsolatnak vége van. Ha együtt maradtok, ha nem. Soha nem lesztek már igazán boldogok, soha nem lesz már bizalom. Bebeszélhetik maguknak az emberek persze, meg is játszhatják a külvilág felé, de attól még nem lesz valóság.
Beszéld meg a férjeddel. Vagy összeszeditek magatokat mindketten, és ha együtt akartok maradni hűtlenkedések nélkül, akkor rendbehozzátok együtt a dolgokat, vagy elváltok. Illetve van még egy lehetőség, ha mindkettőtöknek megfelel, élhettek nyitott házasságban is. A férjed úgyis szeret félredugdosni. Így legalább szabad lesz az út neki is, és neked is. De ezt azért diszkréten kell a picik miatt.
A gyerekek érdeke is, hogy ne olyan környezetben cseperedjenek, ahol a szüleik elviselik egymást, de rideg, és feszült az egész. Nem hülyék, észre fogják venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!