Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem prostihoz jár. Sokkol és nem tudom mit tegyek?
Úgy tudom a merevedési problémák szinte mindig orvosolhatóak. Még olcsóbb is mint prostihoz menni. Az, hogy csak veled van gondja elég meglepő. Én párkapcsolatokkal foglalkozó szakemberhez is fordulnék, mert valami nagyon nem jó nálatok.
A prostihoz járást ne vedd magadra, a férfiak ezt máshogy fogják fel, szórakozásnak. Ha női aggyal próbálod megérteni, hülyeséget fogsz csinálni. Igaz az összes barátnőd, és az itteni közönség nagyon meg fog érteni.
Ne aggódj,itt mindegyik nőnek odajár a férje! :D Van aki bevallja,van aki nem! Van aki tudja,van aki ...még nem! :D
Elég olcsón megúszta,épp a minap hallottam 10-16 ezer közötti összeget kérnek! Bár lehet,csak fél órára volt!
Jó tanács! Ha Rád nem áll fel neki,veled van a baj! Válj el,hagyd élni! Találhatsz Te is olyat,aki még kitud elégíteni!
Nagyon sajnalom h igy alakult... szerintem hagyd el... de elotte szembesitsd..es ő menjen a haztol! Nem te voltal hutlen!
De ha szereted es megbocsajtasz neki, akkor meg vegyel valami szexi ruhat , esetleg menjel fitnesseljel :) ha nem is neki.. de masnak megtetszhetsz , es legalabb az kielegit teged , ha nar a ferjed nem tud!
Drága, ha másra feláll neki, de rád nem, akkor nem vele van a probléma...
Tessék nyujtani is valamit az ágyban, nem csak elvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!