Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorta félrelépő feleségre megoldás?
Figyelt kérdés
Most már odáig fajult a dolog, hogy az sem zavarja, hogy tudok róla. 2 éve vagyunk házasok. Én mondtam neki, hogy el akarok válni, de azt mondta ő nem akar és különben sem érdekli a dolog. Zsinorban csal gyakorlatilag. Ti mit tennétek a helyemben? A házunk közös, már házasság után vettük. 33/F2016. nov. 20. 09:37
12/30 anonim válasza:
10-es..ha az lenne akkor annak már a házasságkötés előtt ki kellett volna,hogy derüljön. Ha volt viszont már akkor erre utaló jel, akkor nagy hiba volt ez a házasság.
13/30 anonim válasza:
Èn csak azt nem èrtem, mièrt hagyod hogy kihagyjon a jóból, mèrt nem szálsz be harmadiknak vagy negyediknek? Nincs attól izgatóbb mikor láthatod akármilyen szögből hogy hogy èlvez a számodra legszebb nő...
14/30 anonim válasza:
Az is lényeg hogy szereted,vele akarsz maradni? Akkor az okokat kellene megkeresni,mi váltja ki belőle.Amit tesz az valaminek a következménye lehet,valamivel elégedetlen.
15/30 anonim válasza:
A ház már csak ne tartson egybe!
(egybe... hol van az már?)
16/30 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen ri.bancot vettél feleségül. De fiatal vagy még, nem érdemes az anyagiak meg semmi miatt vele maradnod és ezt elviselned....Még akkor sem kéne ha több évtized lenne mögöttetek és egy vagy több gyerek. De így meg aztán pláne.. Most lépj, később csak még nehezebb lesz. De azért ne vesszen el a nőkbe vetett hited, nem minden nő ilyen. Ne legyél te is ilyen nőgyűlölő mint itt sokan.
17/30 anonim válasza:
Lapát.
Nehogy már ekkora nyominger legyél, hogy el akarsz válni, és csak azért nem válsz el, mert a feleséged meg nem akarja :D
18/30 anonim válasza:
Az első alkalommal, amikor kiderült, hogy félrekefél, na akkor kellett volna férfiként viselkedned és jól elverni - akkor talán tisztelne... Nem tudom, hogy reagáltad le, de nem lehetséges, hogy azt gondolja, hogy már nem is vagy fontos neki, illetve nem érdekled, és azért csinálja? Lehet, hogy azt várta volna, hogy küzdj meg érte... De az ilyenért nem érdemes küzdeni :( Nem egyszeri botlásról van szó, ha valaki ennyire gátlástalan és ennyire nem tisztel, az sosem fog megváltozni. A saját érdekedben, a legjobb amit tehetsz, ha elengeded...
19/30 anonim válasza:
És te? Te is folyamatosan megcsalod? Magadról semmit sem írsz, pedig valami oka csak van, hogy nem veled boldog ez a hölgyemény..
A helyedben elválnék. Hitel is van a házon? Ha igen, mielőbb adjátok el és fizessétek vissza és osztozzatok, aztán búcsúzzatok el egymástól! Én ezt tenném.
20/30 anonim válasza:
A legbölcsebb elsősorban kérdezd meg MIÉRT teszi. A következő lépést már 100% tudni fogod hogy mit tegyél. Lehet már tudod, én személyesen megkérdezném. üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!