Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Van köztetek olyan, akinek a párja az elején nem akart eljegyzést, esküvőt, babát és végül mégis ellágyult és megváltozott?
Létezik ilyen férfi
Írjatok kort, mennyi ideje voltatok együtt, amikor mégis eljegyzett? Meglepődtetek-e, hogy történt stb :)
Saját pénzével azt csinál, amit akar. Már ez a példa is mutatja, hogy tényleg hisztis vagy.
Én a helyedben most azon dolgoznék, hogy minél kevesebbet hisztizzek, ne csináljak a bolhából elefántot, stb. Akkor hátha meggondolja magát.
Egy férfi tudja ha apa akar lenni,és tudja ha megtalálta a megfelelőnőt. Ha így érezne,nem vacillálna,belevágna. Férjem évekig élt valakivel előttem,aki ugyanígy volt vele mint te a pároddal. Azután megismerkedtünk,és ő szakított a párjával-nem jöttünk össze,nem csalta meg- és ő aki anno azt mondta neki aztán se gyerek se esküvő nem kell,3 hónap után eljegyzett,majd elvett. 11 éve vagyunk együtt,3 gyerekkel és csodás apa,odaadó férj,pedig az ő szülei sem kispályások.
A lényeg: az ember tudja,ki az igazi. ha ugyanazt akarjátok és semmi kétségetek nincs,akkor találtátok meg a párotokat.
Rólatok ez nem mondható el,sajnálom. Sztem időpocsékolás ez a kapcsolat.
Nekem is volt olyan párom akinél 4 évig vártam arra hátha.. Aztán rájöttem h felesleges
Az én párom elvált, van egy közös fiuk is, most 10 éves. Amikor megismerkedrünk Ő albérletben lakott, én a saját lakásomban. Sokat beszélgettünk, mielőtt összejöttünk, aminek során Ő közölte, hogy soha többet nem nősül meg és soha többet nem költözik nőhöz, több gyerekben pedig úgysem gondolkozik, bár szeretne, de nem gondolja, hogy találni fog valaha olyan nőt, akivel belevágna egy újabb gyerekbe. Ezeket tudtam, ennek tudatában vágtunk bele a kapcsolatba, teljesen korrekt volt, hisz el tudtam dönteni, hogy akarom-e így vagy sem. Ez volt októberben, hogy összejöttünk. 27-én voltunk 5 éve együtt, nálam lakunk, ami már közös, következő év májusában megkérte a kezem, idén júniusban összeházasodtunk, amit csak azért húztunk el eddig, mert van egy közös kisfiúnk, aki most volt 2 éves. Most pedig elkezdtünk a tesón dolgozni.
Szóval a kérdésre válaszolva, IGEN, megváltozhat, ha akar. Én soha nem hoztam szóba Neki az eljegyzést, házasságot, hiszen boldog voltam így is, Ő kérte meg a kezem minden erőltetés nélkül. Természetesen a gyerek is közös döntés és akarat volt. Persze, meglepődtem, amikor megkérte a kezem, hiszen tudtam, hogy mit mondott, de ehhez csak annyi kell, hogy rátaláljon arra az emberre, akit igazán szeret és aki mellett önmaga tud lenni. Nah meg a többi, amitől teljes egy kapcsolat.
Jah, és 36 évesek vagyunk mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!