Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott a barátom, mégis bánt a múlt, mit tegyek?
3 éve vagyok a barátommal, ő 18 én 19.
A mi kapcsolatunk nagyon gyerekesen indult, az a tipikus "gyerek szerelem".
Tavaly voltunk végzősök, egy gimibe jártunk. Jött egy kilencedikes csaj, magas, vékony, műköröm, SMINK(a barátom nem szereti ha én sminkelek), stb. Nos, régen mindig mutogatta a facebookját nekem, mióta a csajt ismerte, már nem. Elfordította ha ott vagyok, meg ilyenek.
EZ volt októberben. Ha együtt voltunk és megjelent a csaj, lehetett látni, hogy a csajt nézi. Aztán május környékén kértem, hogy mutassa meg a csajjal való beszélgetést. Jött azzal, hogy rosszul esik neki, hogy bizalmatlan vagyok, és, hogy nem akarja, én viszont erőszakoskodtam.
Megmutatta, és amit láttam, sokkolt: dalszövegeket írogatott a lánynak, megkérdezte a csajtól, hogy: "Miért nem írod nekem, hogy szeretsz?". "Ugyan már, te nem vagy 100 kiló *és itt becézte a csajt*". Meg "<33333333333333333333333333333333333333333333333333". Megláttam, és nem tudtam hogy fogadni. RÁadásul mindig a barátom írt a csajra, és azért szakadt vége a beszélgetésnek JANUÁRBAN, mert a csaj nem írt vissza.
Onnantól kezdve a barátom tepert utánam, mindent megtett, mások szerint is kicserélték. Azóta lesi a kívánságaim, rendszeresen mutatja mindenkivel a beszélgetéseit, hozzá se szól más lányokhoz, csak velem foglalkozik. Ha megyünk valahova rá se mer nézni más lányokra.
Bókol, meglep ajándékokkal, és sokkal többet találkozunk, mint valaha.
Ha a haverjai csajokkal viccelődnek, ő nem vesz részt ezekben.
Ha meglátjuk a csajt az utcán, akkor a barátom direkt más merre megy, hogy ne is ebszéljenek.
Ennek ellenére az én önbizalmam romokban. EZ egy 15 éves lány volt, én meg 19 évesen szánalmasnak érzem magam. TÉnyleg bizonyított a barátom, és azóta még jobb a kapcsolatunk mint az előtte levő 2!!! évben.
Ennek ellenére kivagyok a csajtól, ráadásul rengeteget figyelt engem a suliban. Olyan szánalmasnak érzem magamat.
Hú ez nagyon gáz sztori ....
Igazából 18 évesen ez még belefér, de ne számíts vele semmi komolyra.
Én ott helyben szakítottam volna.
Szerintem két féle megcsalás létezik.
A testi megcsalás, például részegen szex, ami nem jelent semmit.
És a lelki, mikor más iránt vannak érzelmei, és ki is nyilvánítja őket.
Esetetekben ez utóbbi fordult elő.
Nehéz megmondani, melyik a megalázóbb, de szerintem egyik sem megbocsájtható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!