Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret mar a ferjem. Tehetek barmit is, hogy ujra szeressen? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
5 evet voltunk egyutt, van ket gyerekunk. Rengeteget veszekedtunk, sokszor hazudtam neki mert jobbnak akartam tunni... Nem dolgoztam, ha igen,hamar otthagytam a munkat. A gyerekekkel sem foglalkoztam. Elhagyott.visszakoltozott az anyukajahoz. Sok konyorges utan eselyt adott hogy rendbetegyuk a kapcsolatunkat... 3 napot. Aztan meg azt mondta hagyjuk abba, mert mar nem szeret, nem akar nem tud hinni bennem es a kapcsolatunkban. Boldog akar lenni,velem nem tud, nem vonzom mar. Kivanni meg kivan, de az sem a regi... Szeretne megismerni egy not, akivel boldog lehet, de meg nem bukkant fel ilyen a lathataron. En imadom, es szeretnem hogy ujra egy csalad legyunk. Mit tegyek? Szerintetek ha megvaltozom lesz ra eselyem? Hogyan lehet egy ferfi szerelmet ujra visszaszerezni?2016. okt. 9. 11:27
11/11 anonim válasza:
Nekem is ez ugrott be, hogy ez nem a feleség írása.
De ha mégis ő írta ki, mégsem kamu és mégis valódi a megbánás, akkor az tök jó, mert ez egy indulás a jobb élet felé. Hát én drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!