Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan kérjem meg a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg a barátnőmet, hogy végre költözzön el tőlünk, és végre megint kettesben lehessünk a saját lakásunkban?

Figyelt kérdés

Nyáron odaköltözött hozzánk egy barátnőm (átmenetileg!), mert szakított vele a pasija, megverte, kidobta. Nem volt hová mennie. Odaköltözött, hogy össze tudja szedni magát.

Erre újra összejött a pasival, lakást nem keres, de a pasihoz se megy vissza (szerintem a csávó nem akarja, amúgy 1000%, hogy nem is szereti, csak kihasználja, de ha mondom a barátnőmnek, akkor mintha a falnak beszélnék.

Most már mind a ketten úgy látjuk, hogy jó lenne, ha végre megint ketten lehetnénk, de nem akarom megbántani a barátnőmet sem.

Viszont már kb. a jelenléte is zavar. Pl. hogy mikor úgy megyek haza, hogy tudom, takarítani, mosni, főzni akarok, akkor hazaérek, látom, hogy megy a mosógép, a lány elfoglalja az egész nappalit, stb, nem is értem, miért nem a vendégszobában van. Nem tudok kimenni tvzni a nappaliba, mert ő ott szunyókál.

Jó, nem sok vizet zavar, de már nagyon terhes, hogy a saját lakásunkban nem a saját megszokott kis ritmusunk szerint élünk. Eddig az volt, hogy hazaértem munkából, volt kb egy óra, amíg a férjem is hazaért, és ekkor teljesen egyedül azt csináltam, amit akartam, kicsit pihentem, vagy tornáztam, vagy bármi. De most mindig ott van a barátnőm, és hiányzik, amikor egyedül voltam.

Hogyan oldjam meg ezt a helyzetet, hogy senki se sérüljön?

2016. okt. 4. 09:29
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes Bár így is hihetetlen türelmesek vagytok a férjeddel...azért ez még másfél hónap. Remélem, tényleg befejezi az élősködést, és végre normálisan élhetitek az életeteket.
2016. okt. 14. 23:29
 52/55 anonim ***** válasza:
Elment-e már?
2016. okt. 28. 17:17
 53/55 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy elment e mar
2016. okt. 28. 17:34
 54/55 A kérdező kommentje:
igen, elment.
2016. nov. 14. 16:28
 55/55 anonim ***** válasza:
Baratok maradtatok? Volt harag?
2021. febr. 7. 11:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!