Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nincs megkeresztelve, annak lehet templomi esküvője?
Lehet de minek
Ennyi erovel lehet budhista vagy sanatnista is egyikben sem hisz.
Az a bohockodas igerni es eskudni valamire amiben nem hiszel vicces es hazug dolog.
Kereszteny eskuvi a keresztenyeke.
Ps elvileg jegyesoktatas kereszteles utan lehet eskuvo
Nem lehet, előtte meg kell keresztelkedni, bérmálkozni, meg mit tudom én, hogy micsodák, jegyesoktatás is van, és aztán jön a templomi esküvő.
Ha eddig nem volt fontos, és meg sincs keresztelve, akkor nem értem, miért akarna valaki templomban esküdni. A vallási része ugye felejtős, mert biztos nem hisz abban, hogy "amit Isten összekötött...", jogilag meg nem érvényes, arra van a polgári szertartás.
És szerény véleményem, hogy roppant unalmas is a templomi szertartás, örülök, hogy nem kötelező.
1kommentelő, te normalis vagy,de tényleg..? A kérdés nem ez volt..
A többieknek meg köszönöm.!
Az én feleségem meg van keresztelve, evangélikus és kétszeres keresztanya volt már akkor amikro megismertem :)
Én viszont megkeresztelve se voltam :D
A vágya az volt h legyen egyházi eskűvő, nekem pedig nem volt ellene kifogásom :D Félévig jártam a paphoz, aztán engedte h el vegyem feleségül a templomban a párom :D
A templomi esküvő a páromnak volt fontos. Nekem pedig a párom fontos :DD
Szerintem a kérdezőnél is ez a helyzt állhat fenn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!