Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan feleség/anya,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan feleség/anya, akinek szinte semmiben nem segít a férje?

Figyelt kérdés
A férj 4-kor kel munka miatt,és ha hazajön,akkor természetes számára,hogy a felesége neveli a két pici gyereket,fürdeti,eteti,játszik,szoptat,altat,férjnek szendvicseket gyárt másnapra,a férj pedig fürdik,fekszik.Mintha kuss lenne a feleség neve,mert most csak ő a kenyérkereső.

2016. szept. 20. 21:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%

Utolsó!

Én megértelek, láttam ilyet, nem egyszer.

És borzalmasan sajnállak :(

2016. szept. 21. 01:02
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
10-es rettenetesen szánalmas vagy. Egy kicsit sem tudlak sajnálni. A kutya nem akadályoz meg benne, hogy mondjuk holnap elsétálj a bíróságra és beadd a válást. Tegnap sem akadályozott ebben semmi, 1 éve, meg 5 éve sem. Persze értem én, hogy könnyebb ülni a langyos sz_arban, szidni a feleséged, gyűlölni a nőket, meg mindenki mást hibáztatni önmagadon kívül, mint felállni, azt mondani, hogy most volt elég, és változtatni az életeden.
2016. szept. 21. 01:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen az idegkimerültség határán vagyok.Az éjszakáimat tekintve,nos kb 11-kor kerültem ágyba,éjjel 2-kor keltem a picihez,aki onnantól kezdve óránként fenn volt,és ez elég gyakori,aztán most kelés,irány az ovi a nagyobbal.Este viszem úszni a nagyobbat,picire férjemnek kell vigyázni,és láttam rajt,hogy ez óriási kérés volt részemről.Nem,sajna mi nem tudunk semmit megbeszélni,képtelen rá,de tényleg.Most ott tartunk,hogy nagyon befelé forduló lettem,és inkább meg sem szólalok semmiért.Miért nem válok?Egyelőre azért nem olyan egyszerű.Itt írogatok,mert itt legalább beszélgetnek velem.Nem baj,ha kapok negatívat is,ez is csak a kommunikáció része,nem?
2016. szept. 21. 07:31
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

Hát figyelj, ha a feleség nem dolgozik, ellenben a férj 12-16 órákat van a munkahelyén szerintem alap, hogy megcsinál mindent egyedül, amit tud. Ebben az esetben a hétvégéket sérelmezném, mert olyankor igenis segítenie kéne a gyerekekkel, egyrészt, mert szükségük van apára, másrészt mert neked is kell egy kis idő magadra, és a családnak is együtt. Ha mindketten 8 órát dolgoznának, akkor szerintem alap, hogy a házimunka, gyereknevelés is egyenlően oszlik el.

A válaszolónak, akinek a felesége 10 éve nem dolgozik: lehet kicsit több kiadással járna, ha a feleséged is dolgozna, ellenben lenne egy csomó szabadidőd, amit arra fordíthatnátok, hogy felfrissítsétek a házasságotokat, jól érezzétek magatokat, kikapcsolódjatok. Az élet, és főleg egy párkapcsolat, házasság nem csak a pénzről szól, vagyis nem arról kéne. Nyilván szükség van rá, de egy kicsivel kevesebb bevétel szerintem élhető, ha cserében az ember élete boldogabb, kiegyensúlyozottabb.

Az eredeti, nagy kérdésre válaszolva: nekem édesapám rokkantnyugdíjas, mert volt egy szívrohama, azóta nem dolgozik, felelőtlen, elő kell neki készíteni a kaját, mert egyébként hisztizik, és a nai rutinja kimerül abban, hogy néha kutyázik egy fél órát, esetleg elmegy ugyanennyit magától sétálni, majd eszik, alszik. Felszedett 10 kilót, fizikailag, mentálisan épül le, semmit nem lehet már rábízni, megbízhatatlan, és néha attól is zihál, hogy ül, éjjel fullad. És ez nem a szívroham miatt van, mert amiatt kellett volna tornáznia, és frissen tartania magát, az orvos is ezt hajtogatja neki. De szerinte mindenki csak meg akarja őt ölni... Anyukám ezzel szemben dolgozik, napi 8 órát, majd hazajön, főz, mos, takarít, ügyeket intéz. Már összetenné a két kezét, ha apám megcsalná és elhagyná. Csak apám lusta erre. Válni azért nem válnak, mert már közel 60 évesek, anyum meg a régi vidéki mentalitásban nőtt fel "mit szólnának a szomszédok/anyósék"...stb. Nem pártolom, de az ő döntése.

Szóval ilyenek is vannak, és apám is úgy kezdte, hogy sokat dolgozott, anyum is dolgozott mellette, de ennek ellenére kiszolgálta. Az én véleményem az, hogy a nő magának tesz jót, ha minél hamarabb visszamegy dolgozni szülés után, és nem csinál magából kitartott cselédet. Olyan emberrel pedig pazarlás együtt lenni, akivel nem lehet normálisan, felnőtt ember módjára kommunikálni.

2016. szept. 21. 07:53
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát,igen,rettegek attól,mi lesz,ha visszamegyek dolgozni,mindig 17 h-ra értem haza.Utána mossak,főzzek,takarítsak,akkorra már tanuljak a nagyobbikkal,kicsivel játszák.Hogyan?Ez csak egy átmeneti állapot,hogy otthon vagyok anyaként,de én is dolgozó ember vagyok.Ez egy őrület számomra!
2016. szept. 21. 11:15
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
10# ne haragudj, de igenis hibás vagy. A gyerekekre miért nem gondolsz? Inkább menekülsz, ahelyett hogy velük lennél. Ebből ők is csak azt látják, hogy soha nem vagy ott, ha ott vagy akkor se velük foglalkozol. A féleségedet meg miért nem állítod le??? Miért hagyod hogy így viselkedjen? Ezt már mártírkodásnak hívják, akár nő akár férfi valaki.
2016. szept. 21. 12:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha 4-kor kel és kb. 17 órára esik haza (néha még később is), akkor hétköznap szerintem teljesen rendjén van, hogy kicsit pihenni is szeretne, az megint más kérdés, hogy miért nincs igénye a gyerekeire. Az én férjem azért ha fáradt is volt munka után, bizony nekiállt fürdetni, mert élvezte a gyerekével töltött időt. A hétvége már megint más, akkor igazán besegíthetne. Beszéltetek már erről (nem olvastam a kommenteket)?
2016. szept. 22. 09:26
 18/18 anonim ***** válasza:
49%
ha visszamész dolgozni,még nehezebb lesz,de ki fogod bírni.én mindent egyedül csinálok,mióta megvan a gyerek,ennek már 7 éve.dolgozom napi 8 órában,kétnaponta főzök,tanulok a gyerekkel,tanulom a saját egyetemi dolgaimat,kiszolgálok mindenkit.csak sajna engem nem szolgál ki senki.
2016. szept. 23. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!