Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, ha egy nő úgy próbálja megtartani a férjét, hogy nem engedi sehova?

Figyelt kérdés
Pl.munkahelyen hívogatja, órákig beszélteti, otthon szinte egyedül nem hagyja, telefonra nem nézhet rá a férfi, még ismerős nőt se szállíthat haza , a nő azt hazudja, nem arra mennek, , még ha ott a feleség akkor se, nyomoz a férfi után és balhét csap, ha vmi eszébe jut, h biztos megcsalta
2016. szept. 8. 23:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

Pont így jártam. Fogalmam sincs mit tehetnék.

"Helyespasi" soha sem voltam, ha elhagynám évekig csak vegetálhatnék.

2016. szept. 9. 08:47
 12/18 Kései Sirató ***** válasza:
73%
A nő önbizalomhiányos, buta és azt képzeli, hogy még mindig rabszolgatartó rendszerben élünk. Nem, már nincs ilyen, a pasi rettentő buta, ha hagyja ezt.
2016. szept. 9. 12:14
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

Felénk van egy hasonló szituáció

A férj dolgozik napi 12 órákat ha kell heti 6x (és általában kell). Ha elmegy pecázni a nő 6x elenőrzi hogy tényleg ott van-e gyakran még a munkahelyére is elmegy.

A házasságuk külső szemmel (az enyémmel) nem tűnik boldognak mivel a pénz sose elég ami van és a férj pedig mintha a munkába menekülne előle (persze ezt nem mondja ki).

2016. szept. 9. 13:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Azt hogy? Pórázt köt rá? Aki ezt hagyja az nem férfi. Ha egy partner így viselkedik, az még a legtürelmesebb embert is kiakasztja. Az ilyen betegesen féltékeny emberektől menekülni kell.
2016. szept. 9. 21:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Sosem tartottam normålis dolognak.Meg kell hagyni egymås szabadsågåt.Ezt gondoltam.

Aztån mikor kiderült, hogy a fėrjem megcsal, åtėrtėkeltem a dolgokat.Kidobtam, vålåsnål ő maga mondta, hogy tûl engedėkeny voltam.Engedtem haverokkal bulizni, a munkåja kötetlen, nem hīvogattam.

Ûgyhogy elbizonytalanodtam, mi a jô.

2016. szept. 13. 04:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Hat ez az utolso....en se tud mi a jó,pedig regota egyutt elunk.

Eleinte hagytam had menjen egxedul,v haverjaval pecazni,kocsmaba.

Megis ugy elte meg ,h iranyitom,stb.Kesobb megcsalt,pedig nem felteteleztem rola,nem ellenorizgettem..

Sehogyse jo,tenyleg.

Ha nem akar megcsalni,vagy nincs ra modja,es nincs jelentkezo,v gyava,h megtegye,legritkabb esetben azert mert huseges tipus...

Ha rovid porazon tartod ha nem,ha van alkalom megteszi ,legfeljebb nem derul ki ...:(

2016. szept. 13. 19:06
 17/18 anonim ***** válasza:

15-ôs vagyok.Aki csalni akar, ellenőrzés mellett is megteszi szerintem.De az biztos, hogy azt elrontottam,túl nagy szabadságot hagytam az exemnek.

Nekünk nőknek is önzőbbnek kell lennünk.

2016. szept. 14. 09:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint ezzel nem megtartja, hanem elüldözi.
2016. szept. 20. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!