Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok, ki mit ígért meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok, ki mit ígért meg a párjának az eljegyzéskor? Sikerült megtartani?

Figyelt kérdés
2014. dec. 8. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit kéne megígérni? Nem értem a kérdést. Nem kell ahhoz eljegyzés, hogy az ember hűséges, őszinte, türelmes legyen. Vagy van valami szokás, amiről nem tudok?
2014. dec. 8. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem ígértünk meg semmit sem.

Hűség, őszinteség, stb. alap, nem kell megígérni külön.

2014. dec. 8. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmit...

Azt elég jól be tudjuk tartani

;)

Talan azt,nhogy a felesége leszek.

2014. dec. 8. 11:12
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hallottam egy szokásról, hogy eljegyzéskor a pár megígér egymásnak valamit, amit az elkövetkező életükben, a házasságban megpróbálnak betartani.

Pl. mindig vigyázni fogok rád, amikor tudom, ágyba viszem neked a kávét, minden hónapban elviszlek vacsorázni, mindig megleplek valamivel, stb. Ezeket hallottam én. De bármi lehet, ami egyedi, nem a sablonos ígéretek (vagy akár azok is), amit a fél fontosnak tart.

Szóval tesznek egymásnak egy egyedi ígéretet.

(fiatalon, szerelmesen könnyű megígérni, de sajnos sok esetben nagyon hamar megszegik)

2014. dec. 8. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek hülyeségek szerintem. Pl. minden hónapban elviszlek egyszer vacsorázni??? Miért? Vinni kell? :) Nem. Mindig elmegyünk vacsorázni, ha úgy tarja kedvünk.

Nem várjuk el egymástól, hogy kiszolgáljon a másik. Nem is tettünk ilyen ígéretet. Magunktól is kedveskedünk, mert jól esik örömet szerezni a másiknak. Ehhez nem kell ígéret. Ha nem szívből jön, akkor semmi értelme.

2014. dec. 8. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nincs ilyen szokás, meg nem is volt külön eljegyzésünk, csak kettesben felhúztuk egymás ujjára a gyűrűt. Úgyhogy nem ígértünk egymásnak semmit.

Mellesleg sikerült betartani. :D

2014. dec. 8. 13:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Par dolgot,mde egyikunk se tartotta be, egyiket sem:-))))))
2014. dec. 8. 15:33
 8/10 anonim válasza:
Azt, hogy mindig szeretni fogom! :) És ez így van még a mai nap is. (15 éve)
2014. dec. 8. 18:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi az eskuvon igertuk meg egymasnak, hogy a nehezebb elethelyzetekben is a problemamegoldas lesz csak az opcio, a valas nem.
2014. dec. 9. 08:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Én még nem ígértem meg semmit, de most, hogy mondod lehet kellene valamit.

Mondjuk mindig barna lesz a szemem, vagy (lehet ez mostanában aktuálisabb) mindig férfi maradok.

2014. dec. 13. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!